ahoj mladé babičky :-))

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. J.Tereza   23.10.2007 | 18:45 | reagovat | závadný
    Tak ja ešte "ľudské" vnúčatá nemám, ale mám vnúčika mačacieho. :-D Kúpila ho dcéra pred 6-timi rokmi, a nazvala ho svojim synáčikom, teda my sme jeho deduško a babička. :-D :-P :-D A to mu aj ostalo, keď prídem domov, tak nášmu kocúrovi manžel povie :"Babička ti prišla" :-D Tiež si s ním užijeme :-D

2. marie h.   23.10.2007 | 17:54 | reagovat | závadný
    Věro, děti někdy mají věci, že člověk jen zírá. Myslím, že bys to měla opravdu si zapisovat. Já dnes lituji, že když děti byly malé, tak jsem to nedělala. To si člověk myslí, jak si to bude pamatovat, ale spousta věcí už je zapomenuta a to je škoda. Tak hodně radosti s vnoučkem !

3. Věra z DC   23.10.2007 | 14:33 | reagovat | závadný
    Myslím, že jsem taky mladá jako vy a chtěla bych se podělit o takovou malou radost :-) byl u mě o výkendu malý 3,5 roku vnouček... samozřejmě vstává dříve než já :-S a tak jsem se ho zeptala když jsem mu udělala snídani... jestli si můžu udělat kafe ??? abych se probrala a on ihned odpověděl " ne .. budeme si házet balonem .. to tě probere!! " no pak přišla kamarádka a říká mu nezlobíš babičku ?? no a já říkala jak je hodnej a on opět rychle odpověděl kamarádce "ale babičko... nepřeháněj !" no tak to nevím jak to se mnou půjde dál...:-))) :-[ myslím, že takové věci člověk zapomene, chtělo by to někam zapisovat. mějte se holky a těším se na další komentáře ;-)

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X