želatina

  • nnln
    nnln |

    3. 6. 2011 13:40

    tak moc děkuji za všechny cenné rady! konečně se povedlo :-)) ikdyž dokonalé to ještě taky nebylo, napřed mi želatina strašně dlouho netuhla, ale za to pak začala tuhnout opravdu hoodně rychle.. druhá strana koláče už je teda trochu kostrbatější, ale jde to:) rozhodně lepší než minule.. tak všem děkuji! a to extra silné želé jsem nesehnala, použila jsem to normální červené od dr. Oetkera

  • nnln
    nnln |

    29. 5. 2011 22:31

    děkuji, já se podívám, u nás jsou ty markety takové všelijaké, ale v hypernově to snad najdu..

  • Eva1
    Eva1 |

    29. 5. 2011 21:48

    V každém marketu má Dr.Oetker panel s výrobky a tam to najdete ;-)

  • nnln
    nnln |

    29. 5. 2011 21:02

    a to se dá koupit normálně v obchodě? doufám, že kvůli tomu nemusím do cukrárny:) to by špatně dopadlo:))

  • Eva1
    Eva1 |

    29. 5. 2011 20:45

    To nové extra silné je výborné. :-P

  • recepty73
    recepty73 |

    29. 5. 2011 18:51

    ...a ještě něco ;-) , Dr.Oetker dělá cukrárenské želé extra silné na 500 ml tekutiny. Je to balení na dvojnásobné množství tekutiny a je i cenově výhodnější. A funguje jak má ;-) :-D :-D :-D .

  • recepty73
    recepty73 |

    29. 5. 2011 11:51

    ...když potřebuji jistotu, tak s želatinou od Dr.Oetkera. Jak začne bublinkovat, pryč s ní z plotny ;-) :-D

  • nnln
    nnln |

    29. 5. 2011 11:01

    aha. díky! to se mi asi podařilo.. protože jednou mi právě vůbec neztuhla a podruhé nějak "zcuckovatěla" a to mi zas říkala Iva, že se s ní musí pracovat rychle, tak to možná bylo tím.. tak snad už to příště dopadne dobře:) děkuji!

  • Ladia
    Ladia |

    29. 5. 2011 09:13

    Není se čeho bát :-) i já mám ty nejlepší zkušenosti s želatinami od Dr. Oetkera, vyzkoušela jsem všechny želírující prostředky a vždy úspěch. Jediné, na co si dát velký pozor je, že želatina nikdy nesmí vařit, potom už neztuhne.

  • nnln
    nnln |

    28. 5. 2011 19:44

    Děkuji. S příští dávkou jahod vyzkouším. Snad budu mít tentokrát štěstí:)