želatina

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

  • 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

  1. nnln   03.06.2011 | 13:40 | reagovat | závadný
    tak moc děkuji za všechny cenné rady! konečně se povedlo :-)) ikdyž dokonalé to ještě taky nebylo, napřed mi želatina strašně dlouho netuhla, ale za to pak začala tuhnout opravdu hoodně rychle.. druhá strana koláče už je teda trochu kostrbatější, ale jde to:) rozhodně lepší než minule.. tak všem děkuji!
    a to extra silné želé jsem nesehnala, použila jsem to normální červené od dr. Oetkera

  2. nnln   27.05.2011 | 22:15 | reagovat | závadný
    Můžete mi prosím poradit, jakou nejlépe používat želatinu? a jak na ni? zkoušela jsem ji jednou a výsledek dost katastrofa:( normálně dělávám z pudingu, je dobrá, ale neprůsvitná. a mám krásné jahody, které by bylo škoda nevidět:)) díky!

  3. Ivana Samcová   28.05.2011 | 9:03 | reagovat | závadný
    Se želatinou jsem na tom asi hodně podobně. Nejraději ji dělám z pudinku, ta s vždy povede. Úspěch (nejvíc) mám se želatinou od Haase (je to červené želé) nebo od dr. Oetkera. Připravuji ji přesně podle návodu a přiznávám, vždycky jsem v obavách, jak dopadne. Zdravím. Ivana

  4. nnln   28.05.2011 | 15:08 | reagovat | závadný
    Děkuji! a to je želatina v prášku nebo ty plátky? pro jistotu jsem dnes opět použila puding, ale jednou se snad i ta želatina musí povést:) nela

  5. Ivana Samcová   28.05.2011 | 16:33 | reagovat | závadný
    Nelo, je to želatina v prášku. Plátky jsem ještě nikdy nezkoušela. Přeji vám, aby se povedla. Dejte pak vědět. Ivana

  6. nnln   28.05.2011 | 19:44 | reagovat | závadný
    Děkuji. S příští dávkou jahod vyzkouším. Snad budu mít tentokrát štěstí:)

  7. Ladia   29.05.2011 | 9:13 | reagovat | závadný
    Není se čeho bát :-) i já mám ty nejlepší zkušenosti s želatinami od Dr. Oetkera, vyzkoušela jsem všechny želírující prostředky a vždy úspěch. Jediné, na co si dát velký pozor je, že želatina nikdy nesmí vařit, potom už neztuhne.

  8. nnln   29.05.2011 | 11:01 | reagovat | závadný
    aha. díky! to se mi asi podařilo.. protože jednou mi právě vůbec neztuhla a podruhé nějak "zcuckovatěla" a to mi zas říkala Iva, že se s ní musí pracovat rychle, tak to možná bylo tím.. tak snad už to příště dopadne dobře:) děkuji!
  9. recepty73   29.05.2011 | 11:51 | reagovat | závadný
    ...když potřebuji jistotu, tak s želatinou od Dr.Oetkera. Jak začne bublinkovat, pryč s ní z plotny ;-) :-D
  10. recepty73   29.05.2011 | 18:51 | reagovat | závadný
    ...a ještě něco ;-) , Dr.Oetker dělá cukrárenské želé extra silné na 500 ml tekutiny. Je to balení na dvojnásobné množství tekutiny a je i cenově výhodnější. A funguje jak má ;-) :-D :-D :-D .
  11. Eva1   29.05.2011 | 20:45 | reagovat | závadný
    To nové extra silné je výborné. :-P

  12. nnln   29.05.2011 | 21:02 | reagovat | závadný
    a to se dá koupit normálně v obchodě? doufám, že kvůli tomu nemusím do cukrárny:) to by špatně dopadlo:))
  13. Eva1   29.05.2011 | 21:48 | reagovat | závadný
    V každém marketu má Dr.Oetker panel s výrobky a tam to najdete ;-)

  14. nnln   29.05.2011 | 22:31 | reagovat | závadný
    děkuji, já se podívám, u nás jsou ty markety takové všelijaké, ale v hypernově to snad najdu..

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X