Jak smažit řízky

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

  • 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

  1. Severová Miroslava   25.05.2009 | 7:51 | reagovat | závadný
    {{{Hanulka napsal:
    A nebudou moc tvrdé? To si nedokážu představit, ale zkusit to můžu, díky za radu..}}}Kuřecí řízečky a tvrdé Ne ty jsou hotové během chvilky a vždy měkké

  2. Hanulka   24.05.2009 | 11:47 | reagovat | závadný
    A nebudou moc tvrdé? To si nedokážu představit, ale zkusit to můžu, díky za radu..

  3. J.Tereza   21.05.2009 | 17:03 | reagovat | závadný
    {{{Hanulka napsal:
    Neporadíte mi, jak bych mohla udělat smažené kuřecí řízky zdravé? Mám vysoký cholesterol, ale smažený řízečky si nemůžu odpustit...}}}

    Rezne nevyprážajte v tuku, ale ich obalené uložte na plech na teflónovú fóliu a upečte v rúre. :-D

  4. Simča S.   21.05.2009 | 15:26 | reagovat | závadný
    Jo, manžel má nemocná játra a touto cestou udělané řízky mu nevadí.... Vedle pánve, na které smažím, mám kastrol, ve kterém mírným varem vařím vodu. Řízek udělám po obou stranách, vezmu do kleští (abych ho chudáka neutopila nebo abych do něho nepíchala vidličkou - pak by se dostala voda pod obal). Na vteřinu ho ponořím do té vroucí vody a pak odložím na kuchyňské utěrky, abych odsála vodu (případně zbylý tuk). Fakt to DOST pomůže!!!!

  5. Gábina H   21.05.2009 | 14:59 | reagovat | závadný
    {{{Hanulka napsal:
    Neporadíte mi, jak bych mohla udělat smažené kuřecí řízky zdravé? Mám vysoký cholesterol, ale smažený řízečky si nemůžu odpustit...}}}
    Smažené řízky asi nikdy zdravé nebudou :-)) Ale slyšela jsem, že se po osmažení mají ponořit na pár vteřin do hrnce s vařící vodou, že se tak opláchnou od toho omastku.

  6. Hanulka   21.05.2009 | 14:51 | reagovat | závadný
    Neporadíte mi, jak bych mohla udělat smažené kuřecí řízky zdravé? Mám vysoký cholesterol, ale smažený řízečky si nemůžu odpustit...

  7. bombastic.1   10.02.2009 | 23:22 | reagovat | závadný
    Já to dělám už léta jak paní Severová,akorát mám sklněnou zapékací mísu s víkem a ty řízky dávám do mísy a přikrývám oni jako by lehce provlhli a jsou jemnější nejsou tak křupavé.Někdo zapíná troubu jen ze spoda aby se z vrchu tak nevysušovaly.

  8. Zdena z JM   06.02.2009 | 13:55 | reagovat | závadný
    Děkuji za radu, uvidím dnes večer.

  9. Di   06.02.2009 | 13:16 | reagovat | závadný
    Díky, zdravím do HK :-P :-))

  10. Severová Miroslava   06.02.2009 | 12:48 | reagovat | závadný
    Ano, olej nechám rozehřát, vhodím kousek strouhánky a když se začně škvířit pak teprve vkládám řízky. Oleje nebo i sádla dávám tak aby řízky byly potopené asi do půlky jejich výšky, když se vysmaží tak postupně přidávám. :-)) :-)) :-))

  11. Di   06.02.2009 | 12:10 | reagovat | závadný
    Prosím já bych chtěla ještě vědět, jak vysoká je vrstva oleje. Jenom tak, aby plech nebyl suchý

  12. Di   06.02.2009 | 12:10 | reagovat | závadný
    Prosím já bych chtěla ještě vědět, jak vysoká je vrstva oleje. Jenom tak, aby plech nebyl suchý

  13. Gábina H   06.02.2009 | 10:56 | reagovat | závadný
    Mirko, jen pro ujištění - ten olej necháváte rozehřát a řízky se vkládají do horkého, že?

  14. Severová Miroslava   06.02.2009 | 10:48 | reagovat | závadný
    Peču všechny řízky v troubě na pekáči nebo když jich je více tak na plechu s okraji. Dám olej - může být i sádlo nebo obojí, zapnu nejprve na 250°, když se začnou hodně péci stlumím na 200°. Peču odkryté. Obracím kleštěmi.
    Dříve jsem hodně pekla ve friťaku, ale hodně děláme řízky z králíka a ty se mi zdály být z friťáku tuhé, tak jsem se zase vrátila k toubě. Mám normální elektrickou. :-)) :-)) :-))

  15. Zdena z JM   06.02.2009 | 7:59 | reagovat | závadný
    Poraďte mi, prosím, kdo máte zkušenosti se smažením kuřecích řízků v troubě. Potřebuji usmažit větší množství a nechce se mi stát 2 hodiny u friťáku. Poraďte mi, prosím, na kolik stupňů a jak dlouho, aby nebyly vysušené a byly tak akorát. Předem díky. Zdena.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X