rolovanie na obrazovke.

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. Martin Navrkal   10.02.2010 | 11:54 | reagovat | závadný
    {{{Ladia napsal: {{{Martin Navrkal napsal: Dobrý den všem, chtěl bych požádat, komu se špatně zobrazují komentáře u receptu, o bližší popis problému, abychom mohli problém opravit. Nedaří se nám to zde nasimulovat. Předem děkuji a přeji hezký den Martin Navrkal}}} http://www.recepty.cz/recepty_komentare.asp?page=6}}} Děkuji za odkaz. Je to opraveno. Problém byl v tom, že jeden z komentářů uživatele obsahoval místo mezer tzv. "tvrdé mezery", takže se na konci řádku komentář nezalomil, ale roztáhl přes celou šířku monitoru.

2. Ladia   10.02.2010 | 11:14 | reagovat | závadný
    {{{Martin Navrkal napsal: Dobrý den všem, chtěl bych požádat, komu se špatně zobrazují komentáře u receptu, o bližší popis problému, abychom mohli problém opravit. Nedaří se nám to zde nasimulovat. Předem děkuji a přeji hezký den Martin Navrkal}}} http://www.recepty.cz/recepty_komentare.asp?page=6

3. Martin Navrkal   10.02.2010 | 11:11 | reagovat | závadný
    Dobrý den všem, chtěl bych požádat, komu se špatně zobrazují komentáře u receptu, o bližší popis problému, abychom mohli problém opravit. Nedaří se nám to zde nasimulovat. Předem děkuji a přeji hezký den Martin Navrkal

4. Klára K.   05.02.2010 | 21:34 | reagovat | závadný
    Asi sa stým niekto hral, aj ja som mala také roztiahnuté komentáre

5. Pája S   05.02.2010 | 21:30 | reagovat | závadný
    Klárko,chat mám v pořádku.Ale komentáře mám roztažené (řádky) a přes ně reklama,takže nevim co tam je.Musim kliknout na recept a přečíst si komentář pod ním,to už je potom normální velikost.Divné. :-!

6. J.Tereza   05.02.2010 | 19:32 | reagovat | závadný
    Ja tiež nemusím nič rolovať. Keď kliknem na chat, otvorí sa mi okno na prihlásenie.

7. Klára K.   05.02.2010 | 19:19 | reagovat | závadný
    Ja musím a asi toľko, čo je polovica hárku A4-ky. Tak neviem, môže to byť len na mojom PC, ale je to len pri chat-e.

8. stafl   05.02.2010 | 16:54 | reagovat | závadný
    Jen ty reklamy mě s... než se dostanu, kam chci

9. stafl   05.02.2010 | 16:53 | reagovat | závadný
    Klári, tak jsem to zkusila a nemusím rolovat, tak nevím....

10. Klára K.   05.02.2010 | 16:34 | reagovat | závadný
    Keď kliknem na chat, musím celú obrazovku prerolovať, kým prídem na prihlásenie sa. Mate to aj vy niekto? Už to tu raz bolo.

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X