Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23605 receptů
Orientální kuchyně
Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
J.Tereza 05.05.2009 | 7:19 | reagovat | závadný
{{{Apina Hrbek napsal: {{{nemka napsal:
Já miluji arabskou kuchyni. Je pestrá a moc chutná a co hlavně má velký výběr bezmasích jídel
Nejsem vegetariánka ale myslím že i bez masa může chutnat.
}}}
Mate-li rada bezmasa jidla, bajecne,chutne okorenena (a tim nemyslim paliva), podivejte se na indickou kuchyn. Ja uz dlouha leta indicka jidla varim, v Indii jsem byla a mohu rici, ze jsem dosud nenasla jinou kuchyn ktera by se indicke vyrovnala v pouzivani koreni. Treba najdete v indickych receptech neco co vam bude chutnat.
}}}
Díky moja za radu, trocha sa v tom poobzerám.
-
Apina Hrbek 05.05.2009 | 3:32 | reagovat | závadný
{{{nemka napsal:
Já miluji arabskou kuchyni. Je pestrá a moc chutná a co hlavně má velký výběr bezmasích jídel
}}}
Mate-li rada bezmasa jidla, bajecne,chutne okorenena (a tim nemyslim paliva), podivejte se na indickou kuchyn. Ja uz dlouha leta indicka jidla varim, v Indii jsem byla a mohu rici, ze jsem dosud nenasla jinou kuchyn ktera by se indicke vyrovnala v pouzivani koreni. Treba najdete v indickych receptech neco co vam bude chutnat.
-
J.Tereza 14.04.2009 | 16:13 | reagovat | závadný
{{{mnezlakova napsal: My jsme doma vyloženě masařky a masaři,ale je fakt,že nám není cizí ani ovoce,zelenina,sladká jídla...Já jsem se naučila vařit a péct SKORO všechno(všechno snad neumí nikdo),aby nebyly děti(i ostatní členové rodiny)vybíravé,když odjedou mimo domov,nebo aby se nerýpaly v jídle,když chodily do školní jídelny.Vařím i ty jídla,která sama nemusím.A recepty arabské kuchyně jsou výborné.}}} My sme boli doma tiež vyložeme mäsoví, aj keď sa u nás jedlo veľa halušiek, pirohov, zeleniny...až kým otecko nebol hospitalizovaný v nemocnici pre vysoký nadbytok bielkovín s veľkými problémami. Potom sme to prehodnotili... -
Pája S 14.04.2009 | 13:53 | reagovat | závadný
Dlouho jsem žila v domění,že maďarská kuchyně je guláš a perkelt.Jinak nic co by stálo za to.Veliký omyl.Po shlédnití několika dílů pořadů o vaření maďarských receptů na Tv paprika,jsem byla velice mile překvapena na rozličné a obecně výborné recepty.Široký výběr sladkých moučníků a zákusků.Musím uznat,že mají výbornou kuchyni.Recepty mají i na webovkách. http://tvpaprika.hu/cs -
mnezlakova 06.04.2009 | 12:57 | reagovat | závadný
My jsme doma vyloženě masařky a masaři,ale je fakt,že nám není cizí ani ovoce,zelenina,sladká jídla...Já jsem se naučila vařit a péct SKORO všechno(všechno snad neumí nikdo),aby nebyly děti(i ostatní členové rodiny)vybíravé,když odjedou mimo domov,nebo aby se nerýpaly v jídle,když chodily do školní jídelny.Vařím i ty jídla,která sama nemusím.A recepty arabské kuchyně jsou výborné. -
J.Tereza 01.02.2009 | 8:12 | reagovat | závadný
{{{nemka napsal:
}}}
Súhlasím s tebou, tiež nie som vegetariánka, ale viac ako 2-3x týždenne mäso nevarím, nie je to zdravé. Arabská kuchyňa má ozaj široký výber zeleninových jedál, ale rovnako aj bulharská a maďarská. Skús recepty arabskej kuchyne vyhľadať cez google. Určite niečo vybehne.