Huráááááá, máme miminko!!!!!

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. tendy   11.01.2011 | 11:38 | reagovat | závadný
    ahoj, jsem tu nová. první mimi, teď už 7 měsíců.. na meteřeský mi je smutno a kdykoliv manžel odejde do práce, tak p panikařim, jestli já to tady zvládnu... zvládnu to vždycky.. ale jak říkám, každý ráno jsem hotová :-(

2. Klára K.   11.01.2011 | 11:46 | reagovat | závadný
    Tendy ahoj, panikáriť nemusíš, keď potrebuješ radu, určite Ti niekto poradí, to až tak zlí tu nie sme.
  3. recepty73   11.01.2011 | 11:47 | reagovat | závadný
    ;-) Ahoj,zvládneš ;-) !Vy ženské to máte v krvi,stačí si jen věřit :-) a máte nás v hrsti :-D .
  4. Lucie-Trpkosova   11.01.2011 | 12:21 | reagovat | závadný
    Dobrý den, to je skvělé, že to zvládáte ;-) Kromě receptů máme web i pro maminky - tak můžete mrknout i na www.maminka.cz. Tam Vám určitě napíší, jak to zvládají jiné uživatelky.
  5. Zita Matejkova   11.01.2011 | 17:35 | reagovat | závadný
    tendy, buď v klidu, každá citlivá maminka prožívá začátky trochu dramaticky, časem se tomu zasměješ a budeš koukat, jak ti to jde od ruky :-)

6. recepty73   04.10.2010 | 17:14 | reagovat | závadný
    :-)) :-)) :-)) Blahopřeji mamince a malé přeji hodně zdravíčka,lásky a ať roste do krásy :-P .Jiří

7. MirkaSev   02.10.2010 | 13:38 | reagovat | závadný
    I já se přidávám a přeji holkách vše nej... a Adélce ať se na světě líbí :-)) :-))

8. J.Tereza   01.10.2010 | 22:31 | reagovat | závadný
    Čo na to povedať ? GRATULUJEM :-D :-D :-D Mamičke veľa radosti a Adelke veľa zdravíčka a pokojný život :-D

9. Pája S   01.10.2010 | 21:55 | reagovat | závadný
    Já se taky přidávám a přeji Adélce hlavně zdavičko,štěstí v životě a jak ty sudičky v pohádce- bohatého,krásného a hodného prince na bílém koni. :-D Přeji to samé Gabince ,jen bez toho prince,toho určitě už má. ;-) :-D

10. stafl   01.10.2010 | 18:50 | reagovat | závadný
    Téda, tak myslím, že to Simča napsala tak, že není nutné ani nic doávat.... :-) :-) :-D :-D , supéér a holky Simi pozdravuj!!!!!

11. Jarka O.   01.10.2010 | 13:43 | reagovat | závadný
    Simčo, krásně jsi to napsala, ani jsem nevěděla, že byla těhotná. Přeju oběma hodně zdraví, štěstí, radosti a pohody :-)) :-))

12. Simča S.   01.10.2010 | 13:03 | reagovat | závadný
    Právě mi přišlo oznámení od Gábinky H., že se jí včera 30.9. 2010 narodila dcera Adélka. Má 3,29 kila a 50 cm obě holky jsou v pohodě. Velice jí gratuluji a oznamuji tuto krásnou zprávu celé této naší "receptové rodině". Ať Adélka krásně spinká pěkně papá a přibírá a roste jako z vody To jí přejí tetky a strejdové z Receptů :-)

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X