Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23605 receptů
Houby,houby houbičky.
Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
recepty73 24.09.2010 | 11:11 | reagovat | závadný
{{{Pája S napsal: Dneska sem byla na houbách a budou po maďarsku ,ještě sem je tak nepřipravovala.Václavky na zahradě jo?,ale to není taková hádanka, jestli rostou nebo nerostou....Jirko,dej recept na tu houbovačku-braboračku česnekovou,sím.Já dělám guláš,na kyselo , atd,ale tohle asi neznám.}}} Někde tu možná je,ale nemám čas hledat: -velká mrkev(nebo 2 normální) -malý celer -obojí nahrubo nastrouhat a orestovat na másle,pak 2-3lžíce hl.mouky=jíška. Zalít vodou,přidat 3velké brambory,houby,nastrouhaný česnek(klidně palici),sůl,pepř(nebo2kostky bujonu),povařit.Ke konci dávám nasekanou celerovou nať. Dobrou chuť
Hezký víkend všem.
-
Pája S 23.09.2010 | 22:15 | reagovat | závadný
Dneska sem byla na houbách a budou po maďarsku ,ještě sem je tak nepřipravovala.Václavky na zahradě jo?,ale to není taková hádanka, jestli rostou nebo nerostou....Jirko,dej recept na tu houbovačku-braboračku česnekovou,sím.Já dělám guláš,na kyselo , atd,ale tohle asi neznám. -
recepty73 20.09.2010 | 16:13 | reagovat | závadný
Na václavky nechodím,ty mi rostou na zahradě
Dělal jsem opět houby po maďarsku k česnekovým toustům a musím říct,že tuhle variantu mají rádi i ti,co o houby dvakrát nestojí.No a pochopitelně bramboračku-houbovačku s česnekem.Té vždycky uvařím hrnec na knedlíky a do večera se u ní vystřídá tolik lidí,že na druhý den už není
-hlavně,když jim chutná
-
Pája S 20.09.2010 | 15:14 | reagovat | závadný
No koukám na fotku.Jen odskok a je to - dobrý.
Roste to roste!!To už neni houbaření ,to je sběr.
Muž byl v sobotu a jen na dvě hodky,no a přinesl zase košík,takže smáža a obalené.Tedy mezi náma,já už je nemusim.Přinesl dutonožky,kováře,klouzky tři druhy ,pár hříbků a bedle.Foto přidám, až bude trocha času.Potřebovala bych pár nasušit a co přinesl na sušení moc nebylo.No a nebudou už náhodou václavky do octa ?
-
recepty73 19.09.2010 | 18:48 | reagovat | závadný
Minulý týden v neděli byly děti na houbách u nás nad chalupou a přinesly oba košík.Sbíraly i ,,bedličky,,
pro dědu,ten je má rád obalené nebo v bramboračce.To byly takové klobouky,že bych v dešti snad ani nezmokl
.
Včera jsem musel služebně do České Lípy a abych nejel sám(máme tam i kus příbuzenstva
),tak se se mnou svezla i manželka.A náááhodou
jí přepadlo nó,jak bych to řekl
.....,tak jsem zastavil na lesní cestě a čekal,až... . Když jsem z lesa uslyšel volání,myslel jsem spíš na vymknutý kotník,než na tuhle nadílku (galerie
).Za 25 minut jsme neměli kam dávat houby... .Napadlo mě jen:,,když musíš,tak musíš
,,
-
recepty73 30.08.2010 | 15:59 | reagovat | závadný
...tak jste mě tak nažhavily,že jsem bral les útokem také
a ani jsem nestačil každou ,,nadílku,, fotit ,jen jsem byl rád,že mezi prací a Prací jsem stíhal i sběr hub,protože zásoby v mrazáku se mi zcela ztratily
-teď je to už OK a můžu klidně spát
.Nesušil jsem žádné,těch mám ještě hafo
.... a bedličky nechávám v lese hezky růst dál,nesbírám je
-
Pája S 10.12.2009 | 9:53 | reagovat | závadný
{{{MirkaSev napsal: {{{Pája S napsal: {{{MirkaSev napsal: Tak jsem byla taky na houbách - bohužel jen u hypermarketu. Soukromník tam prodával žampiony za 50 Kč/kg, no nekupte to za ty peníze. Včera byla k večeři smaženice a ještě zbylo pod maso a pytlík mám ještě v mrazáku na jindy ...
http://galerie.recepty.cz/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=2970&g2_serialNumber
Byla to taková letní večeře v prosinci. Prosím rajčata jsou ještě naše }}}
No jasně,někdo se plahočí po stráních v lese,celej vykoukanej a někdo si jde koupit.Jo já ale nelituju.Musela sis ale pochutnat co?Taky máš svá rajčata ještě,to je paráda viď?Jiná chuť.Bezva fotky.
}}}
Radši bych šla do toho lesa
Ale bohužel, les daleko, musím si počkat až na příští rok
}}}
Miru,příští rok zase budou.
My k lesu taky jezdíme autem,máme ho dál.Ale tak hrozný to neni, tak za 15 min jsme na místě.Pokud ho máš ale dál neni to jednoduchý.Škoda,to proluftování je senza.
-
MirkaSev 08.12.2009 | 18:05 | reagovat | závadný
{{{Pája S napsal: {{{MirkaSev napsal: Tak jsem byla taky na houbách - bohužel jen u hypermarketu. Soukromník tam prodával žampiony za 50 Kč/kg, no nekupte to za ty peníze. Včera byla k večeři smaženice a ještě zbylo pod maso a pytlík mám ještě v mrazáku na jindy ...
http://galerie.recepty.cz/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=2970&g2_serialNumber
No jasně,někdo se plahočí po stráních v lese,celej vykoukanej a někdo si jde koupit.Jo já ale nelituju.Musela sis ale pochutnat co?Taky máš svá rajčata ještě,to je paráda viď?Jiná chuť.Bezva fotky.
}}}
Radši bych šla do toho lesa
Ale bohužel, les daleko, musím si počkat až na příští rok
-
Pája S 08.12.2009 | 14:04 | reagovat | závadný
{{{MirkaSev napsal: Tak jsem byla taky na houbách - bohužel jen u hypermarketu. Soukromník tam prodával žampiony za 50 Kč/kg, no nekupte to za ty peníze. Včera byla k večeři smaženice a ještě zbylo pod maso a pytlík mám ještě v mrazáku na jindy ...
-
recepty73 07.12.2009 | 20:09 | reagovat | závadný
{{{MirkaSev napsal: Tak jsem byla taky na houbách - bohužel jen u hypermarketu. Soukromník tam prodával žampiony za 50 Kč/kg, no nekupte to za ty peníze. Včera byla k večeři smaženice a ještě zbylo pod maso a pytlík mám ještě v mrazáku na jindy ...
To musela být dobrota
Hezký
-
MirkaSev 06.12.2009 | 19:19 | reagovat | závadný
Tak jsem byla taky na houbách - bohužel jen u hypermarketu. Soukromník tam prodával žampiony za 50 Kč/kg, no nekupte to za ty peníze. Včera byla k večeři smaženice a ještě zbylo pod maso a pytlík mám ještě v mrazáku na jindy ...
Byla to taková letní večeře v prosinci. Prosím rajčata jsou ještě naše
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Další |
http://galerie.recepty.cz/main.php?g2_itemId=2888}}}
Provokatérko