Houby,houby houbičky.

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. Pája S   24.09.2010 | 13:35 | reagovat | závadný
    To vypadá na normál bramborajdu,trošku pozměněnou a s větším množstvím česneku. ;-) Jirko,dík. :-D

2. recepty73   24.09.2010 | 11:11 | reagovat | závadný
    {{{Pája S napsal: Dneska sem byla na houbách a budou po maďarsku ,ještě sem je tak nepřipravovala.Václavky na zahradě jo?,ale to není taková hádanka, jestli rostou nebo nerostou....Jirko,dej recept na tu houbovačku-braboračku česnekovou,sím.Já dělám guláš,na kyselo , atd,ale tohle asi neznám.}}} Někde tu možná je,ale nemám čas hledat: -velká mrkev(nebo 2 normální) -malý celer -obojí nahrubo nastrouhat a orestovat na másle,pak 2-3lžíce hl.mouky=jíška. Zalít vodou,přidat 3velké brambory,houby,nastrouhaný česnek(klidně palici),sůl,pepř(nebo2kostky bujonu),povařit.Ke konci dávám nasekanou celerovou nať. Dobrou chuť ;-) :-)) Hezký víkend všem.

3. Pája S   23.09.2010 | 22:15 | reagovat | závadný
    Dneska sem byla na houbách a budou po maďarsku ,ještě sem je tak nepřipravovala.Václavky na zahradě jo?,ale to není taková hádanka, jestli rostou nebo nerostou....Jirko,dej recept na tu houbovačku-braboračku česnekovou,sím.Já dělám guláš,na kyselo , atd,ale tohle asi neznám.

4. recepty73   20.09.2010 | 16:13 | reagovat | závadný
    Na václavky nechodím,ty mi rostou na zahradě ;-) :-D Dělal jsem opět houby po maďarsku k česnekovým toustům a musím říct,že tuhle variantu mají rádi i ti,co o houby dvakrát nestojí.No a pochopitelně bramboračku-houbovačku s česnekem.Té vždycky uvařím hrnec na knedlíky a do večera se u ní vystřídá tolik lidí,že na druhý den už není :-\ -hlavně,když jim chutná ;-) :-P

5. Pája S   20.09.2010 | 15:14 | reagovat | závadný
    No koukám na fotku.Jen odskok a je to - dobrý.:-) Roste to roste!!To už neni houbaření ,to je sběr. :-)) :-)) :-)) Muž byl v sobotu a jen na dvě hodky,no a přinesl zase košík,takže smáža a obalené.Tedy mezi náma,já už je nemusim.Přinesl dutonožky,kováře,klouzky tři druhy ,pár hříbků a bedle.Foto přidám, až bude trocha času.Potřebovala bych pár nasušit a co přinesl na sušení moc nebylo.No a nebudou už náhodou václavky do octa ? :-D

6. recepty73   19.09.2010 | 18:48 | reagovat | závadný
    Minulý týden v neděli byly děti na houbách u nás nad chalupou a přinesly oba košík.Sbíraly i ,,bedličky,, :-S pro dědu,ten je má rád obalené nebo v bramboračce.To byly takové klobouky,že bych v dešti snad ani nezmokl ;-) :-)) . Včera jsem musel služebně do České Lípy a abych nejel sám(máme tam i kus příbuzenstva ;-) ),tak se se mnou svezla i manželka.A náááhodou :-! :-)) jí přepadlo nó,jak bych to řekl :-[ .....,tak jsem zastavil na lesní cestě a čekal,až... . Když jsem z lesa uslyšel volání,myslel jsem spíš na vymknutý kotník,než na tuhle nadílku (galerie :-P ).Za 25 minut jsme neměli kam dávat houby... .Napadlo mě jen:,,když musíš,tak musíš ;-) ,,

7. recepty73   30.08.2010 | 15:59 | reagovat | závadný
    ...tak jste mě tak nažhavily,že jsem bral les útokem také ;-) :-D a ani jsem nestačil každou ,,nadílku,, fotit ,jen jsem byl rád,že mezi prací a Prací jsem stíhal i sběr hub,protože zásoby v mrazáku se mi zcela ztratily ;-) :-P -teď je to už OK a můžu klidně spát :-)) .Nesušil jsem žádné,těch mám ještě hafo ;-) :-P .... a bedličky nechávám v lese hezky růst dál,nesbírám je ;-)

8. Jarka O.   26.08.2010 | 10:40 | reagovat | závadný
    Ladienko, krásná bedla ;-) Nám už lezou houby i ušima, holky už odmítají pomáhat při čištění :-))

9. Pája S   23.08.2010 | 22:32 | reagovat | závadný
    Ladi, :-D :-D :-D bezva fotka!To musel být obr řízek, že? :-)) :-)) :-))

10. J.Tereza   23.08.2010 | 18:29 | reagovat | závadný
    Ladenka, super foto :-D :-D :-D

11. fazolka-   23.08.2010 | 17:44 | reagovat | závadný
    Ladi, paráda! Já jen koukám a tiše závidím. Na houby musím jen tajně po zlomenině kotníku v lese, sama nemám odvahu a se mnou nemají odvahu druzí :-))

12. stafl   23.08.2010 | 17:39 | reagovat | závadný
    Ladi, paráda, aspoň nebyl úžeh viď? :-))

13. Ladia   23.08.2010 | 16:55 | reagovat | závadný
    {{{Pája S napsal: Tak letos je hud opravdu hodně.Mám narvaný mrazák a hub jsem docela už přejedená.Fotky jsou ve fotogalerii.Když v lese je tak krááásně. :-D}}} Jojo, houbičkám se letos daří. Posílám houbovou zdravici :-))

14. Pája S   20.08.2010 | 22:49 | reagovat | závadný
    Tak letos je hud opravdu hodně.Mám narvaný mrazák a hub jsem docela už přejedená.Fotky jsou ve fotogalerii.Když v lese je tak krááásně. :-D

15. Pája S   10.12.2009 | 9:53 | reagovat | závadný
    {{{MirkaSev napsal: {{{Pája S napsal: {{{MirkaSev napsal: Tak jsem byla taky na houbách - bohužel jen u hypermarketu. Soukromník tam prodával žampiony za 50 Kč/kg, no nekupte to za ty peníze. Včera byla k večeři smaženice a ještě zbylo pod maso a pytlík mám ještě v mrazáku na jindy ... :-)) :-)) http://galerie.recepty.cz/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=2970&g2_serialNumber Byla to taková letní večeře v prosinci. Prosím rajčata jsou ještě naše }}} No jasně,někdo se plahočí po stráních v lese,celej vykoukanej a někdo si jde koupit.Jo já ale nelituju.Musela sis ale pochutnat co?Taky máš svá rajčata ještě,to je paráda viď?Jiná chuť.Bezva fotky. :-D}}} Radši bych šla do toho lesa :-( :-( Ale bohužel, les daleko, musím si počkat až na příští rok :'( :'(}}} Miru,příští rok zase budou. ;-) My k lesu taky jezdíme autem,máme ho dál.Ale tak hrozný to neni, tak za 15 min jsme na místě.Pokud ho máš ale dál neni to jednoduchý.Škoda,to proluftování je senza. :-D

16. MirkaSev   08.12.2009 | 18:05 | reagovat | závadný
    {{{Pája S napsal: {{{MirkaSev napsal: Tak jsem byla taky na houbách - bohužel jen u hypermarketu. Soukromník tam prodával žampiony za 50 Kč/kg, no nekupte to za ty peníze. Včera byla k večeři smaženice a ještě zbylo pod maso a pytlík mám ještě v mrazáku na jindy ... :-)) :-)) http://galerie.recepty.cz/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=2970&g2_serialNumber Byla to taková letní večeře v prosinci. Prosím rajčata jsou ještě naše }}} No jasně,někdo se plahočí po stráních v lese,celej vykoukanej a někdo si jde koupit.Jo já ale nelituju.Musela sis ale pochutnat co?Taky máš svá rajčata ještě,to je paráda viď?Jiná chuť.Bezva fotky. :-D}}} Radši bych šla do toho lesa :-( :-( Ale bohužel, les daleko, musím si počkat až na příští rok :'( :'(

17. Pája S   08.12.2009 | 14:13 | reagovat | závadný
    http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/houbarska-parada-obri-hriby-rostou-i-v-prosinci.html To je úlovek :-S a v prosinci. :-S Tu tam u marketu asi neměli? :-)) :-))

18. Pája S   08.12.2009 | 14:04 | reagovat | závadný
    {{{MirkaSev napsal: Tak jsem byla taky na houbách - bohužel jen u hypermarketu. Soukromník tam prodával žampiony za 50 Kč/kg, no nekupte to za ty peníze. Včera byla k večeři smaženice a ještě zbylo pod maso a pytlík mám ještě v mrazáku na jindy ... :-)) :-)) http://galerie.recepty.cz/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=2970&g2_serialNumber Byla to taková letní večeře v prosinci. Prosím rajčata jsou ještě naše }}} No jasně,někdo se plahočí po stráních v lese,celej vykoukanej a někdo si jde koupit.Jo já ale nelituju.Musela sis ale pochutnat co?Taky máš svá rajčata ještě,to je paráda viď?Jiná chuť.Bezva fotky. :-D

19. recepty73   07.12.2009 | 20:09 | reagovat | závadný
    {{{MirkaSev napsal: Tak jsem byla taky na houbách - bohužel jen u hypermarketu. Soukromník tam prodával žampiony za 50 Kč/kg, no nekupte to za ty peníze. Včera byla k večeři smaženice a ještě zbylo pod maso a pytlík mám ještě v mrazáku na jindy ... :-)) :-)) http://galerie.recepty.cz/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=2970&g2_serialNumber Byla to taková letní večeře v prosinci. Prosím rajčata jsou ještě naše }}} :-)) To musela být dobrota :-)) Hezký ;-)

20. MirkaSev   06.12.2009 | 19:19 | reagovat | závadný
    Tak jsem byla taky na houbách - bohužel jen u hypermarketu. Soukromník tam prodával žampiony za 50 Kč/kg, no nekupte to za ty peníze. Včera byla k večeři smaženice a ještě zbylo pod maso a pytlík mám ještě v mrazáku na jindy ... :-)) :-)) http://galerie.recepty.cz/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=2970&g2_serialNumber Byla to taková letní večeře v prosinci. Prosím rajčata jsou ještě naše

21. Pája S   30.11.2009 | 20:06 | reagovat | závadný
    Klárko,bylo to fajn.A asi letos poslední courání po lese.A děvčata by mě už asi zabila. :-)) :-)) :-)) :-)) Taky konec roku a blázinec všude. ;-)

22. Jarka O.   29.11.2009 | 19:29 | reagovat | závadný
    {{{Pája S napsal: Tak jsem tu s fotkou . :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) Nedá mi to. 8-) http://galerie.recepty.cz/main.php?g2_itemId=2888}}} Provokatérko :-P :-)) :-)) :-))

23. Klára K.   29.11.2009 | 17:47 | reagovat | závadný
    No Pavlinka, máš sa prečo, tak krásne usmievať. Oplatilo sa ísť do lesa. Srdečne zdravím, Klára

24. Pája S   29.11.2009 | 17:05 | reagovat | závadný
    Tak jsem tu s fotkou . :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) Nedá mi to. 8-) http://galerie.recepty.cz/main.php?g2_itemId=2888

25. Pája S   28.11.2009 | 20:12 | reagovat | závadný
    {{{MirkaSev napsal: Pájo tak to jste byli jak v té reklamě co, jak je honilo to divoké prase :-)) :-))}}} No Miru,to mě taky napadlo. :-)) :-)) :-)) :-))
1 2 3 4 5 Další

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X