Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23605 receptů
Co podnikneme o víkendech ??
Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
recepty73 30.08.2010 | 16:12 | reagovat | závadný
Ahoj děvčata
...poslední dny byly fakt plodné
-vymalováno,zarexováno-saláty,čalamády,kompoty,švestková nutela...,zahrada posekaná,dříví nařezané(skoro-ještě kulatinu
) a dokonce i velezásoby hub v mrazáku... :no prostě supééér.Chce se mi jen říct,že odpočinout si jdu do práce
...ještě,že nemusím žehlit
-
Pája S 27.08.2010 | 14:21 | reagovat | závadný
{{{Jarka O. napsal: Já sice od středy také chodím do práce, ale ještě se denně vracím na chalupu a ráno jezdím autobusem odtud. Takže dopoledne mám chvilku čas (ve škole
) zkouknout co je nového a zase prchám. Na chat se dostanu nejdřív v pondělí, ale už se na vás těším
Pájo, neřeším "jelito", vadí mi liknavost zdejších moderátorů
}}}
Jaru,máš recht!!Je to už na pováženou.
Mělo by se s tím už konečně něco dělat,tedy moderátoři
-
Jarka O. 27.08.2010 | 11:15 | reagovat | závadný
Já sice od středy také chodím do práce, ale ještě se denně vracím na chalupu a ráno jezdím autobusem odtud. Takže dopoledne mám chvilku čas (ve škole
) zkouknout co je nového a zase prchám. Na chat se dostanu nejdřív v pondělí, ale už se na vás těším
Pájo, neřeším "jelito", vadí mi liknavost zdejších moderátorů
-
Pája S 26.08.2010 | 23:44 | reagovat | závadný
Simi ahooooj vítám tě!!Tak jsi doufám odpočinutá a plná zážitků.Teda ten dudácký festival musel být super, koukala sem na Toulavou kameru či kde to bylo a teda fakt paráda,škoda že jsou Strakonice trochu dál.Jednou jsem tam byla na posvícení ,ale to už je dávno ,chtělo by to zopáknout.
Jaruško,tebe samozřemě s radostí také vítám a nebuď otrávená z toho jelita z komentářů,já už to ani nečtu.Nechci si otravovat život a náladu nějakým mentálem s IQ tykve
-
Simča S. 26.08.2010 | 21:30 | reagovat | závadný
Cha cha cha - jo, klid, nic se neděje,... se vstupem do bytu se mi Skype sám nezapojí
, spustí se mi po zapojení PC a ten jsem zapojila proto, abych dala rychle stahovat fotky z foťáku do PC
. To víš, fotomaniak....
Mimochodem průvod na dudáckém festivalu byl moc pěkný, právě jsme dorazili domů... A já jdu - HURÁ, HURÁ, HURÁ - žehlit
-
Simča S. 26.08.2010 | 12:53 | reagovat | závadný
Lidičky, už jsem se taky vrátila z "dovči". Domů jsme dorazili 22.8., v pondělí jen prala a vybalovala, v úterý jsme celá rodina jeli k zubaři na prevenci (a je zase půl roku klid) a včera jsem celá nadšená naskákala do práce..... Chystáme pokoje pro 60 prevítků (2 fungl nové, takže taháme nábytej, kupujeme vybavení jako např. odpadkový koše, smetáčky a lopatky a ubrusy na stoly
) a připravujeme písemnou agendu.... Nenudíme se... Pokud budeme pilné a budeme to mít zítra hotovo, beru si ještě v pondělí dovolenou. Aninka bude oslavovat narozeniny s kamarády, takže se mi úderem třetí odpoledne do bytu nahrne 8 hladových puberťáků, tak abych jim něco nachystala.... Dort budu dělat v sobotu, chce punčák, tak aby se řádně rozležel.... Jinak až dožehlím a dodělám i ostatní resty, snad se také dostanu večer na chat.... (pobavila mne Klára, která mne v neděli, sotva jsem položila kufry na podlahu, zvala, ať jdu chatovat
)
Zatím ahoj, doplním jeětě nějaké fotky k receptům a jdu pracovat
-
stafl 22.08.2010 | 15:33 | reagovat | závadný
My měli včera záěrečnou grilovačku s našimi kamarády ze zatopeného Bílého Kostelce, dneska si rodinku táta odvezl do nového bytečku. A nejvíc mě dojalo to, že k něčemu ta povodeň dobrá byla - vysvětlila několikaleté zbytečné nedorozumění v rodině. Takže Rodiče majitele zaplaveného a zdemolovaného baráku udělali pro snachu, děti ve svém domě v Liberci bydlení, vše se urovnalo a kdybych u toho nebyla, tak bych řekla, že je to Červená knihovna z Hollywoodu!!! Manžel ještě chvíli bude pomáhat při obnově Kostela, ale pak se definitivně přestěhujou do Liberce, v Kostele už prý obnovovat bydlení nebudou.
Brácha už taky prozatím skončil s pomocí, zaměstnavatel ho potřebuje a navíc, byl po 10 dnech docela vyřízenej, unavenej.
-
recepty73 19.08.2010 | 8:42 | reagovat | závadný
Ahoj všem!
Víkend bude pracovní a začínám už dnes
.Nejprve zkultivovat zahradu po dešti,posbírat a zavařit úrodu,posekat trávu(letos je to furt dokolečka
) a až bude klid
(od zahrady),tak mydlinkovou vodou otřít začazené stěny, poopravit drobné šrámy na zdech,namíchat barvu a začít bílit......,no a pak.....,však já si něco vymyslím
.
...na ty houby se snad vážně nedostanu
Tak si to tu všichni užijte a já se zase ozvu
-
MirkaSev 14.08.2010 | 17:27 | reagovat | závadný
Dnes mě přátelé vytáhli na řemeslnické trhy do Kohoutova (mezi Jaroměří a Dvorem Králové n.L). Bylo se na co koukat, a něco jsem si také pokoupila. Koukněte do fotogalerie http://galerie.recepty.cz/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=7135&g2_serialNumber=1
Robraqzil se jen 1 obrázek , ale v galerii je jich asi 15 Pokochejte se
-
Pája S 16.07.2010 | 2:15 | reagovat | závadný
Ladi
copak psa ,ta se přihlásí sama a bude první v autě jako vždycky.Ale zase je schopná naskočit i do auta cizího,hlavně ,že jede.
Snad tam ,ale nezapomenem nějaké dítě.To by byl nářez.
Stejně ,jak znám bráchu,tak mi řekne:,,A klidně je tam nech všechny - to by byl klid!"
Teď jsem dopekla krabici řízků a kuře na cestu.To jako si myslim,že něco zbyde tam na oběd,ale moc v to nedoufám.Jen co vlezem do auta,chtěj řízek.
-
stafl 15.07.2010 | 13:41 | reagovat | závadný
Díky vám - takže 30.7. večer opět tady, nebo druhý den. Všichni si taky užijte dovolené, léto, sluníčko (no toho bylo fakt dost) a ať se ve zdraví sejdem.... Páji, doufám, že bude v Belgii lepší počasí, než den před tímhle datem, kdy to píšu a hlavně, nezapomeňte na pejska při návratu!!!!
Mějte se zatím
-
Apina Hrbek 15.07.2010 | 5:06 | reagovat | závadný
Preji vam vsem vespolek a jednotlive peknou dovolenou. Jak jsem tak cetla Ladcino povidani a videla jsem, ze si sebou bere flasku, rikala jsem si, ze to asi bude kvuli tomu, ze nema rada litani. Pak mi doslo, ze se nejedna o flasku jako takovou, ale o neco jineho. To je skoro to stejne jako s mym prekvapeni kdyz jsem prvne videla na techto strankach "Vitejte na chatu". Taky jsem se tehdy divila na jakou chatu me to tady vitaji. A tak si Ladko sebou vezmi flasku a flasku at se posilnis a at mas kam davat fotky. Boze, ta cestina je cim dal tim vic komplikovana.
-
Pája S 14.07.2010 | 22:27 | reagovat | závadný
Ladi,krásně si užij tu Telč a i ten let balonem!!Určitě budeš nadšená,uvidíš. Klárko,ty si užij Tater ,je tam krásně a čerstvý vzdoušek.Hlavně se nespal,bude vedro do konce července.Přeci jen je to výška.
.Já se také na týden odmlčím.V pátek v noci vyjíždíme do Belgie na týden i se synovci.Takže o adrenalin nebude v žádném případě nouze.
Už se domlouvaj na atrakce v zábavném parku ,, Bobbejaanland",takový ty horský dráhy a jízdy do vody atp.Takže jsem na tom Ladi podobně.
Cesta bude trvat asi 8-9 hodin a berem sebou i psa,takže jenom ta cesta bude zážitek!!Takže příští neděli jsem tu ,jestli přežiju s tou zvěří.
-
stafl 14.07.2010 | 18:05 | reagovat | závadný
V pátek v 5 ráno odjíždíme, to snad takový vedro nebude, na místě budem v 11. Dnes nám přišly letenky - takže příští čtvrtek v 6 ráno
..pokud bude počasí. Ještě to můůžu odvolat půl hodiny před startem...každopádně sledujte TV, ale doufám že nebudeme jako hlavní zpráva televozních novin, že se něco zvrtlo.....
Fotek budu mít dost, už mám připravené i CD a flashku na stažení s karty. Tak uvidíme.
Docela bych ale uvítala trošku chladnější počasí, ale člověk si nevybere....
-
Klára K. 13.07.2010 | 15:01 | reagovat | závadný
Laďka, krásne si uži ten let, určite budeš mať krásny zážitok a hlavne foť. Ja idem vo štvrtok do V, Tatier do Svitu, teším sa, len ma škrie to, že bolo aj prijatelnejšie počasie na 6 hod. cestu vlakom. Nuž ale čo, snáď to prežijem. Teším sa na svieži tatranský vzduch, ktorý tu na dolniakoch nikde nenajdem. Ozvem sa v nedeľu večer, alebo až v pondelok. Kto má rád toto horko, nech si ho užije a ostatní schovajte sa do tieňa, alebo do nejakej vody. Zdravím všetkych Klára
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Další |