Co podnikneme o víkendech ??

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. Klára K.   30.08.2010 | 17:56 | reagovat | závadný
    Jirko, ešte, že máš takú prácu :-D :-D :-D . Zdravím, Klára

2. recepty73   30.08.2010 | 16:12 | reagovat | závadný
    Ahoj děvčata :-P ...poslední dny byly fakt plodné ;-) :-)) -vymalováno,zarexováno-saláty,čalamády,kompoty,švestková nutela...,zahrada posekaná,dříví nařezané(skoro-ještě kulatinu ;-) ) a dokonce i velezásoby hub v mrazáku... :no prostě supééér.Chce se mi jen říct,že odpočinout si jdu do práce :-D :-D :-D ;-) ...ještě,že nemusím žehlit :-P :-P :-P

3. Pája S   27.08.2010 | 14:21 | reagovat | závadný
    {{{Jarka O. napsal: Já sice od středy také chodím do práce, ale ještě se denně vracím na chalupu a ráno jezdím autobusem odtud. Takže dopoledne mám chvilku čas (ve škole :-[ ) zkouknout co je nového a zase prchám. Na chat se dostanu nejdřív v pondělí, ale už se na vás těším ;-) Pájo, neřeším "jelito", vadí mi liknavost zdejších moderátorů :-\ :-!}}} Jaru,máš recht!!Je to už na pováženou. :-( Mělo by se s tím už konečně něco dělat,tedy moderátoři

4. Jarka O.   27.08.2010 | 11:15 | reagovat | závadný
    Já sice od středy také chodím do práce, ale ještě se denně vracím na chalupu a ráno jezdím autobusem odtud. Takže dopoledne mám chvilku čas (ve škole :-[ ) zkouknout co je nového a zase prchám. Na chat se dostanu nejdřív v pondělí, ale už se na vás těším ;-) Pájo, neřeším "jelito", vadí mi liknavost zdejších moderátorů :-\ :-!

5. Pája S   26.08.2010 | 23:44 | reagovat | závadný
    Simi ahooooj vítám tě!!Tak jsi doufám odpočinutá a plná zážitků.Teda ten dudácký festival musel být super, koukala sem na Toulavou kameru či kde to bylo a teda fakt paráda,škoda že jsou Strakonice trochu dál.Jednou jsem tam byla na posvícení ,ale to už je dávno ,chtělo by to zopáknout. :-D Jaruško,tebe samozřemě s radostí také vítám a nebuď otrávená z toho jelita z komentářů,já už to ani nečtu.Nechci si otravovat život a náladu nějakým mentálem s IQ tykve :-X :-X :-X

6. stafl   26.08.2010 | 21:31 | reagovat | závadný
    Simi, dnes žehličku zítra chat joooo :-)) :-)) :-))

7. Simča S.   26.08.2010 | 21:30 | reagovat | závadný
    Cha cha cha - jo, klid, nic se neděje,... se vstupem do bytu se mi Skype sám nezapojí :-), spustí se mi po zapojení PC a ten jsem zapojila proto, abych dala rychle stahovat fotky z foťáku do PC :-). To víš, fotomaniak.... Mimochodem průvod na dudáckém festivalu byl moc pěkný, právě jsme dorazili domů... A já jdu - HURÁ, HURÁ, HURÁ - žehlit :-)) :-)) :-))

8. Klára K.   26.08.2010 | 18:40 | reagovat | závadný
    Simi, prepáč ten útok,sedela som pri PC a zrazu mi zablikalo,, že Simča je on-line na skype. To mňa ani nenapadlo, že vstupom do bytu, sa Ti zapína PC :-S :-)) :-S :-)) . Moc Ťa zdravím a už nám chýbaš

9. Simča S.   26.08.2010 | 15:02 | reagovat | závadný
    Ahoj Štaflíku, dnes určitě NE, jedeme so Strakonic podívat se na průvod dudáků - začíná tam Dudácký festival.. Snad zítra :-) Simča

10. stafl   26.08.2010 | 13:02 | reagovat | závadný
    Simi ahoooj, večer na chat, ALE BEZ ŽEHLIČKY!!!!!! :-)) :-)) :-))

11. Simča S.   26.08.2010 | 12:53 | reagovat | závadný
    Lidičky, už jsem se taky vrátila z "dovči". Domů jsme dorazili 22.8., v pondělí jen prala a vybalovala, v úterý jsme celá rodina jeli k zubaři na prevenci (a je zase půl roku klid) a včera jsem celá nadšená naskákala do práce..... Chystáme pokoje pro 60 prevítků (2 fungl nové, takže taháme nábytej, kupujeme vybavení jako např. odpadkový koše, smetáčky a lopatky a ubrusy na stoly :-) ) a připravujeme písemnou agendu.... Nenudíme se... Pokud budeme pilné a budeme to mít zítra hotovo, beru si ještě v pondělí dovolenou. Aninka bude oslavovat narozeniny s kamarády, takže se mi úderem třetí odpoledne do bytu nahrne 8 hladových puberťáků, tak abych jim něco nachystala.... Dort budu dělat v sobotu, chce punčák, tak aby se řádně rozležel.... Jinak až dožehlím a dodělám i ostatní resty, snad se také dostanu večer na chat.... (pobavila mne Klára, která mne v neděli, sotva jsem položila kufry na podlahu, zvala, ať jdu chatovat :-) ) Zatím ahoj, doplním jeětě nějaké fotky k receptům a jdu pracovat :-)) :-)) :-! :-)) :-))

12. stafl   22.08.2010 | 15:33 | reagovat | závadný
    My měli včera záěrečnou grilovačku s našimi kamarády ze zatopeného Bílého Kostelce, dneska si rodinku táta odvezl do nového bytečku. A nejvíc mě dojalo to, že k něčemu ta povodeň dobrá byla - vysvětlila několikaleté zbytečné nedorozumění v rodině. Takže Rodiče majitele zaplaveného a zdemolovaného baráku udělali pro snachu, děti ve svém domě v Liberci bydlení, vše se urovnalo a kdybych u toho nebyla, tak bych řekla, že je to Červená knihovna z Hollywoodu!!! Manžel ještě chvíli bude pomáhat při obnově Kostela, ale pak se definitivně přestěhujou do Liberce, v Kostele už prý obnovovat bydlení nebudou. :-D :-D Brácha už taky prozatím skončil s pomocí, zaměstnavatel ho potřebuje a navíc, byl po 10 dnech docela vyřízenej, unavenej.

13. Pája S   20.08.2010 | 23:03 | reagovat | závadný
    Budem taky sekat,je to letos skoro každý víkend.Zavařovat papriky a večer bude grileček - maso,cuketa a papriky .Bude krásný víkend,takže si užijem sluníčka po těch deštích.Ostříhat opět majoránku a usušit a dát libeček,petrželku a bazalku do mrazáku. :-D

14. recepty73   19.08.2010 | 8:42 | reagovat | závadný
    :-D Ahoj všem! Víkend bude pracovní a začínám už dnes :-! .Nejprve zkultivovat zahradu po dešti,posbírat a zavařit úrodu,posekat trávu(letos je to furt dokolečka :-X ) a až bude klid ;-) (od zahrady),tak mydlinkovou vodou otřít začazené stěny, poopravit drobné šrámy na zdech,namíchat barvu a začít bílit......,no a pak.....,však já si něco vymyslím ;-) :-D :-D :-D . ...na ty houby se snad vážně nedostanu :-\ :'( Tak si to tu všichni užijte a já se zase ozvu 8-) :-P

15. MirkaSev   14.08.2010 | 17:27 | reagovat | závadný
    Dnes mě přátelé vytáhli na řemeslnické trhy do Kohoutova (mezi Jaroměří a Dvorem Králové n.L). Bylo se na co koukat, a něco jsem si také pokoupila. Koukněte do fotogalerie http://galerie.recepty.cz/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=7135&g2_serialNumber=1 ;-) ;-)Robraqzil se jen 1 obrázek , ale v galerii je jich asi 15 Pokochejte se :-)) :-))

16. MirkaSev   01.08.2010 | 5:16 | reagovat | závadný
    Tak hlásím, že od včerejška jsem zpět z dovolené. Byla to nádhera a příjemný relax, celý týden pěkné počasí, až v pátek nám trochu sprchlo, ale natáhlz jsme kapuce a šlapali dál :-)) :-)) Foto ve fotogalerii ;-) ;-)

17. Pája S   26.07.2010 | 10:37 | reagovat | závadný
    Miru,to si tedy pěkně užij.Je tam krásně a skály, to je vůbec krása.A když budou tropy,je tam krásně chladno. :-D http://www.adrspach.cz/kultura-pamatky/broumovsky-klaster.html

18. J.Tereza   17.07.2010 | 20:09 | reagovat | závadný
    Mirka, tam je to nádhera, boli sme tam pred 4-6 rokmi...Police nad Metují má , teda malo, múzeum stavebnice Merkur :-D :-D :-D

19. MirkaSev   17.07.2010 | 5:59 | reagovat | závadný
    Tak já si musím na dovču ještě počkat, celý příštítýden ještě makám :'( :'( ale 25.7. odjíždíme směr Police nad Metují a broumovské skály. Měli bychom tam být týden ;-) ;-) Tak tam se snad trošku ochladíme a budou pěkné vejšlapy :-)) :-))

20. Pája S   16.07.2010 | 2:15 | reagovat | závadný
    Ladi :-)) :-)) :-)) copak psa ,ta se přihlásí sama a bude první v autě jako vždycky.Ale zase je schopná naskočit i do auta cizího,hlavně ,že jede. :-D Snad tam ,ale nezapomenem nějaké dítě.To by byl nářez. :-)) :-)) :-)) Stejně ,jak znám bráchu,tak mi řekne:,,A klidně je tam nech všechny - to by byl klid!" :-)) :-)) Teď jsem dopekla krabici řízků a kuře na cestu.To jako si myslim,že něco zbyde tam na oběd,ale moc v to nedoufám.Jen co vlezem do auta,chtěj řízek. 8-) :-D

21. stafl   15.07.2010 | 13:41 | reagovat | závadný
    Díky vám - takže 30.7. večer opět tady, nebo druhý den. Všichni si taky užijte dovolené, léto, sluníčko (no toho bylo fakt dost) a ať se ve zdraví sejdem.... Páji, doufám, že bude v Belgii lepší počasí, než den před tímhle datem, kdy to píšu a hlavně, nezapomeňte na pejska při návratu!!!! :-)) :-)) :-)) Mějte se zatím ;-)

22. Apina Hrbek   15.07.2010 | 5:06 | reagovat | závadný
    Preji vam vsem vespolek a jednotlive peknou dovolenou. Jak jsem tak cetla Ladcino povidani a videla jsem, ze si sebou bere flasku, rikala jsem si, ze to asi bude kvuli tomu, ze nema rada litani. Pak mi doslo, ze se nejedna o flasku jako takovou, ale o neco jineho. To je skoro to stejne jako s mym prekvapeni kdyz jsem prvne videla na techto strankach "Vitejte na chatu". Taky jsem se tehdy divila na jakou chatu me to tady vitaji. A tak si Ladko sebou vezmi flasku a flasku at se posilnis a at mas kam davat fotky. Boze, ta cestina je cim dal tim vic komplikovana. :-[

23. Pája S   14.07.2010 | 22:27 | reagovat | závadný
    Ladi,krásně si užij tu Telč a i ten let balonem!!Určitě budeš nadšená,uvidíš. Klárko,ty si užij Tater ,je tam krásně a čerstvý vzdoušek.Hlavně se nespal,bude vedro do konce července.Přeci jen je to výška. :-) .Já se také na týden odmlčím.V pátek v noci vyjíždíme do Belgie na týden i se synovci.Takže o adrenalin nebude v žádném případě nouze. :-)) Už se domlouvaj na atrakce v zábavném parku ,, Bobbejaanland",takový ty horský dráhy a jízdy do vody atp.Takže jsem na tom Ladi podobně. :-)) :-)) Cesta bude trvat asi 8-9 hodin a berem sebou i psa,takže jenom ta cesta bude zážitek!!Takže příští neděli jsem tu ,jestli přežiju s tou zvěří. :-)) :-))

24. stafl   14.07.2010 | 18:05 | reagovat | závadný
    V pátek v 5 ráno odjíždíme, to snad takový vedro nebude, na místě budem v 11. Dnes nám přišly letenky - takže příští čtvrtek v 6 ráno :-! :-! ..pokud bude počasí. Ještě to můůžu odvolat půl hodiny před startem...každopádně sledujte TV, ale doufám že nebudeme jako hlavní zpráva televozních novin, že se něco zvrtlo..... :-( ;-) :-) Fotek budu mít dost, už mám připravené i CD a flashku na stažení s karty. Tak uvidíme. Docela bych ale uvítala trošku chladnější počasí, ale člověk si nevybere.... ;-)

25. Klára K.   13.07.2010 | 15:01 | reagovat | závadný
    Laďka, krásne si uži ten let, určite budeš mať krásny zážitok a hlavne foť. Ja idem vo štvrtok do V, Tatier do Svitu, teším sa, len ma škrie to, že bolo aj prijatelnejšie počasie na 6 hod. cestu vlakom. Nuž ale čo, snáď to prežijem. Teším sa na svieži tatranský vzduch, ktorý tu na dolniakoch nikde nenajdem. Ozvem sa v nedeľu večer, alebo až v pondelok. Kto má rád toto horko, nech si ho užije a ostatní schovajte sa do tieňa, alebo do nejakej vody. Zdravím všetkych Klára
1 2 3 4 5 Další

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X