Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23605 receptů
Svatomartinské rohlíčky
Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
recepty73 17.10.2010 | 16:35 | reagovat | závadný
Omlouvám se,že skáču do jiného tématu,ale hledám recept na játrové paštičky nebo jak se recept jmenoval
-byl od Terezy-to vím jistě a vyhledavač asi stávkuje
,dělalo se to v hrníčkách...a pak ještě na dort,kde krém byl z kokos.pudinku,dávali se piškoty máčené v kávě(možná i v rumu?)a navrch byla šlehačka-našlo mi to jen eskymo řezy
.Netušíte někdo???
-
Severová Miroslava 13.10.2010 | 21:43 | reagovat | závadný
Zuzko, tak mě napadlo - co když si dáš soubor-tisk, tak by se měla stránka vytisknout ne ?? -
Zuzka 18.10.2010 | 13:12 | reagovat | závadný
Miri, stránka se vytiskne, což o to, ale ingredience jsou v pohodě, u postupu přípravy se mi netiskne zhruba 1/4 levé strany. Mám Internet Explorer 8. Zkusila jsem to přes Mozillu Firefox, tak se to vytiskne v menším písmu, ingredience jsou vlevo, postup přípravy vpravo. Ale štve mě, že je celý recept na jedné celé straně, dřív to bylo lepší. Vzhledem k tomu, kolik si tisknu receptů, tak bych potřebovala zpracovárnu na papír.
-
Lucie-Trpkosova 14.10.2010 | 8:23 | reagovat | závadný
Dobrý den, pokud Vám nejdou tisknout recepty, tak mi prosím napište do mailu (trpkosova@mf.cz), který prohlížeč používáte. Mně tisk v Internet Exploreru 8, Firefoxu, Opeře a Chrome fugnuje. Zkusím na to ihned nasadit programátora, aby to opravil. Jinak tisknout můžete jak přes funkci u receptu, tak přes funkci v prohlížeči. -
Lucie-Trpkosova 18.10.2010 | 17:00 | reagovat | závadný
Dobrý den, projdu to tedy znovu a zadám na opravu. Díky za upozornění na chybu. -
recepty73 18.10.2010 | 19:12 | reagovat | závadný
Zuzko,našel jsem recept na Martinské rohlíčky(kdo hledá,najde
-občas
).Suroviny:půl kg polohrubé,20g droždí,150g másla,600ml mléka,4žloutky,6lžic cukru,citr.kůra,van.cukr,150g mletého máku,špetka skořice,1lžička rybízové zavařeniny,vejce na potření,mouč.cukr na posypání.Chceš recept i s postupem?
-
Zuzka 21.10.2010 | 10:14 | reagovat | závadný
Jirko, jsou tu! Díky. Trochu mi tam vadí to kynutí, obávám se, že ve škole nebudeme mít tolik času, ale doma vyzkouším určitě. Na oplátku jsem ti přidala dnes recept Povidlové rohlíčky II, jsou s droždím, ale nekynou a jsou vynikající rychlovka. Vyzkoušej, pak se navzájem pochválíme ju?