Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23605 receptů
Fotografie(obrázek) u jména v diskuzích
Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
Lucie-Trpkosova 26.10.2010 | 8:52 | reagovat | závadný
Moc děkuju a ještě jednou se omlouvám za smazání. -
Klára K. 25.10.2010 | 11:27 | reagovat | závadný
P. Lucie, to sa riešilo ešte 14.10.2010, boli tam dve fotky z ktorých jedna č. 010tam nepatrila a bola aj smazaná a č.018 bola správna, tá tam aj bola ale od včerajška tam neni, tá bola správna, mám ju tam dať znova, alebo ju tam môžete vrátiť vy? Ďakujem -
Lucie-Trpkosova 25.10.2010 | 13:55 | reagovat | závadný
Kláro, omlouvám se, nahrajte ji tam prosím vy. Popř. mi ji pošlete na email. Moc díky. -
Lucie-Trpkosova 25.10.2010 | 9:38 | reagovat | závadný
Dobrý den paní Kláro, přišlo mi upozornění do mailu, že je tam špatná fotka. Poslala jsem to editorce a ta ji smazala. Nekontrolovala jsem, že to email je od Vás, prtoože mě ani nenapadlo, že chtěl recept někdo poškodit. Za to se omlouvám. Můžete mi ji poslat znovu? Díky moc. -
Lucie-Trpkosova 19.10.2010 | 17:58 | reagovat | závadný
Už jsem vám k receptu dodala ty fotografie - http://www.recepty.cz/recept/fanky-15341#foto -
Lucie-Trpkosova 19.10.2010 | 8:50 | reagovat | závadný
Jasně, podívám se na to a nechám fotky doplnit. Jenom se nemůžu připojit na Váš účet, takže se Vám za fotky nezapočítají body, když je tam nahraju přes redakční systém. Doufám, že Vám to nevadí. -
Lucie-Trpkosova 14.10.2010 | 8:30 | reagovat | závadný
Dobrý den, můžete si prosím zkusit obnovit stránku přes kombinaci 2 kláves Ctrl a F5. Pak by se Vám již recept měl zobrazovat správně. Pokud ne, tak mi prosím napište na email trpkosova@mf.cz. Děkuji. -
Pája S 14.12.2009 | 20:31 | reagovat | závadný
{{{recepty73 napsal: Chtěl jsem se zeptat,proč ještě nejsou přidané fotky k doutníčkům a krémové náplni do doutníčků.... .Udělal jsem něco špatně
,nebo jste se k tomu ještě nedostali Děkuji Jiří
Do fotogalerie byly fotky přidané hned....
.}}}
Jirko,B) je správně.Fotky k receptům projdou schválením a pak jsou přidány.Vydrž.
-
Simča S. 03.12.2009 | 22:06 | reagovat | závadný
Ještě doplním PájuS. - na úpravy fotek jsem zkoušela Gimp, Photofiltre, Corel Paint, Fotostar foto, Photo Snap a Picture Manager (a určitě jsem ještě neco zapoměla) a Picasa 3 je naprosto nejlepší!!!!!!!! Je zadara, je česky, pracuje se s ní snadno a naprosto intuitivně.... mohu vřele doporučit!!!!! -
Pája S 03.12.2009 | 21:11 | reagovat | závadný
Jirko,já s fotkami vůbec nic nedělám a nahrávají se mi automaticky tak,jak vidíš na galerii.Používám volný program Picasa 3.Tam si stáhneš fotky z foťáku,můžeš je upravovat ,popisovat atd.Je ale spousta jiných programů na úpravu fotek i profi .Zkus si nějaký vybrat a vyzkoušet si ho.Uvidíš ,jaký ti bude vyhovovat.Je to jako s prohlížeči.
Dodržuj pouze zásadu,vždy si upravuj kopii fotky,přesně jak píše Laďka.A zálohuj na pevný disk nebo si vypal CD.Ty to zvládneš v pohodě
-
recepty73 03.12.2009 | 20:36 | reagovat | závadný
{{{stafl napsal: Miru? Jak to nic, tak klidně zadej 10 a 10, čím menší číslo zadáš, tím víc se to zmenší, ale nezapomeň si nechat originál v původní velikosti!!!!!}}} Já jsem zadal 15 a 15-snad to půjde když tak smazat
Snaha byla
Tak už jsem to smazal
Asi to bylo moc
-
Severová Miroslava 03.12.2009 | 12:46 | reagovat | závadný
{{{recepty73 napsal: Včera mi to nedalo
,tak když Mirka napsala,že se mám přihlásit...a měl jsem po ruce vaše dobré rady(ještě jednou díky!!!),zkusil jsem to.Ještě se musím
podívat na to http... .Simčo,to je doooobrýýýý skladiště
.A do profilu nemám obrázek
,pořát jsem nad 50kB
.
Teriéři uměj mluvit
}}}
Jiří, zkoušej fotky zmenšovat, dle návodu od Ladky, já to sice taky už zkusila, ale zatím taky nic
Tak uvidíme komu se to dříve povede
A dnes notase nezapínám, už jsem chronicky nevyspalá. Půjdu na to zas asi v pátek.
-
recepty73 03.12.2009 | 7:53 | reagovat | závadný
Včera mi to nedalo
,tak když Mirka napsala,že se mám přihlásit...a měl jsem po ruce vaše dobré rady(ještě jednou díky!!!),zkusil jsem to.Ještě se musím
podívat na to http... .Simčo,to je doooobrýýýý skladiště
.A do profilu nemám obrázek
,pořát jsem nad 50kB
.
Teriéři uměj mluvit
-
Pája S 03.12.2009 | 7:20 | reagovat | závadný
{{{recepty73 napsal: {{{Pája S napsal: Pozor,pozor,hlášení.Na fotogalerii je založeno nové album a zatím je prázdné.Přijde smršť fotek.Konec hlášení.
Kdopak to asi je ?
}}}
bonzáku
...ale že se snažím,viď...}}}
Jiří,to je tvoje album?Aháá.
Jakej bonzák,jsem nejmenovala přeci.
Hlásit se to ale musííí ".
Ale to kuřátko je ale pěkně vypečené.Líp jak moje,no taky nám došlo dř.uhlí.
Ještě, že bylo hotové,syrové bych ho neskousla.
Jo,ten tvůj pepřák je ale krááásnej,holt teriér, co si budem povídat že?
| 1 | 2 | Další |