Fotografie(obrázek) u jména v diskuzích

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. Klára K.   25.10.2010 | 18:10 | reagovat | závadný
    Už som to nahrala. Prajem pekný večer
  2. Lucie-Trpkosova   26.10.2010 | 8:52 | reagovat | závadný
    Moc děkuju a ještě jednou se omlouvám za smazání.

3. Klára K.   25.10.2010 | 11:27 | reagovat | závadný
    P. Lucie, to sa riešilo ešte 14.10.2010, boli tam dve fotky z ktorých jedna č. 010tam nepatrila a bola aj smazaná a č.018 bola správna, tá tam aj bola ale od včerajška tam neni, tá bola správna, mám ju tam dať znova, alebo ju tam môžete vrátiť vy? Ďakujem
  4. Lucie-Trpkosova   25.10.2010 | 13:55 | reagovat | závadný
    Kláro, omlouvám se, nahrajte ji tam prosím vy. Popř. mi ji pošlete na email. Moc díky.

5. Klára K.   25.10.2010 | 8:09 | reagovat | závadný
    P.Lucie, neviete čo sa stalo? prezerám si "Moje recepty a vidím, že pri Bramborových pagáčoch nie je fotka. A tá tam bola. Možete sa pozrieť? Ďakujem
  6. Lucie-Trpkosova   25.10.2010 | 9:38 | reagovat | závadný
    Dobrý den paní Kláro, přišlo mi upozornění do mailu, že je tam špatná fotka. Poslala jsem to editorce a ta ji smazala. Nekontrolovala jsem, že to email je od Vás, prtoože mě ani nenapadlo, že chtěl recept někdo poškodit. Za to se omlouvám. Můžete mi ji poslat znovu? Díky moc.

7. Klára K.   19.10.2010 | 10:52 | reagovat | závadný
    ďakujjem, samozrejme že nevadí
  8. Lucie-Trpkosova   19.10.2010 | 10:53 | reagovat | závadný
    To já díky za pochopení.
  9. Lucie-Trpkosova   19.10.2010 | 17:58 | reagovat | závadný
    Už jsem vám k receptu dodala ty fotografie - http://www.recepty.cz/recept/fanky-15341#foto
  10. recepty73   20.10.2010 | 9:50 | reagovat | závadný
    Kláro, jsou super ;-) :-)

11. Klára K.   18.10.2010 | 18:23 | reagovat | závadný
    P. Trpkošová, ešte by som mala na Vás jednu prozbu. Na starých receptoch, som pri recepte "FÁNKY" mala vyfotený postup, boli tam ešte 3 alebo 4 fotky, neviem, či sa to ešte dá, ale mohli by ste to skúsiť, Vopred ďakujem.
  12. Lucie-Trpkosova   19.10.2010 | 8:50 | reagovat | závadný
    Jasně, podívám se na to a nechám fotky doplnit. Jenom se nemůžu připojit na Váš účet, takže se Vám za fotky nezapočítají body, když je tam nahraju přes redakční systém. Doufám, že Vám to nevadí.

13. Klára K.   14.10.2010 | 10:23 | reagovat | závadný
    p. Trpkošová, tá snímka s číslom 010-jp, tam nepatrí, nedá sa zmazať?
  14. Lucie-Trpkosova   14.10.2010 | 11:22 | reagovat | závadný
    Fotografii jsme smazali.

15. Klára K.   13.10.2010 | 10:53 | reagovat | závadný
    P.Navrkal, pri recepte Bramborové pagáče, sa mi podarilo pridať nesprávny recept, v zápútí som dodala správny, ale ten sa ukazuje až na druhé kliknutie, prosím, tie nepečené odtial nejak vymažte. ďakujem
  16. Lucie-Trpkosova   14.10.2010 | 8:30 | reagovat | závadný
    Dobrý den, můžete si prosím zkusit obnovit stránku přes kombinaci 2 kláves Ctrl a F5. Pak by se Vám již recept měl zobrazovat správně. Pokud ne, tak mi prosím napište na email trpkosova@mf.cz. Děkuji.

17. Klára K.   18.12.2009 | 17:03 | reagovat | závadný
    Jirko, už je fotks tam a sú krásne.

18. recepty73   18.12.2009 | 7:37 | reagovat | závadný
    {{{recepty73 napsal: Prosím o přidání fotky k marokánkám ze smetany ;-) :-D ,díky.}}} :'( Halooooooooooooo Je tam někdo :'(

19. recepty73   17.12.2009 | 7:35 | reagovat | závadný
    Prosím o přidání fotky k marokánkám ze smetany ;-) :-D ,díky.

20. Simča S.   16.12.2009 | 22:32 | reagovat | závadný
    Jirko - už tam jsou.... Simča

21. Pája S   14.12.2009 | 20:31 | reagovat | závadný
    {{{recepty73 napsal: Chtěl jsem se zeptat,proč ještě nejsou přidané fotky k doutníčkům a krémové náplni do doutníčků.... .Udělal jsem něco špatně :-! ,nebo jste se k tomu ještě nedostali Děkuji Jiří Do fotogalerie byly fotky přidané hned.... :-)) .}}} Jirko,B) je správně.Fotky k receptům projdou schválením a pak jsou přidány.Vydrž. :-D

22. recepty73   14.12.2009 | 11:35 | reagovat | závadný
    Chtěl jsem se zeptat,proč ještě nejsou přidané fotky k doutníčkům a krémové náplni do doutníčků.... .Udělal jsem něco špatně :-! ,nebo jste se k tomu ještě nedostali Děkuji Jiří Do fotogalerie byly fotky přidané hned.... :-)) .

23. Pája S   05.12.2009 | 0:51 | reagovat | závadný
    Jirko,asi budeš muset upravit tu fotku avataru před nahráním do profilu.Já myslím,že jsem ji musela tenkrát upravit, aby nepřesáhla těch 50 kB a 120x240 bodů.Až budeš mít víc času,si s tim pohraješ.Pak by to neměl být problém.

24. recepty73   04.12.2009 | 6:46 | reagovat | závadný
    Fotky do galerie jdou vkládat bez problémů,ale na profil :-X ne. Pokusím se ještě, až budu mít čas.Díky za rady :-D

25. Simča S.   03.12.2009 | 22:06 | reagovat | závadný
    Ještě doplním PájuS. - na úpravy fotek jsem zkoušela Gimp, Photofiltre, Corel Paint, Fotostar foto, Photo Snap a Picture Manager (a určitě jsem ještě neco zapoměla) a Picasa 3 je naprosto nejlepší!!!!!!!! Je zadara, je česky, pracuje se s ní snadno a naprosto intuitivně.... mohu vřele doporučit!!!!!

26. Pája S   03.12.2009 | 21:11 | reagovat | závadný
    Jirko,já s fotkami vůbec nic nedělám a nahrávají se mi automaticky tak,jak vidíš na galerii.Používám volný program Picasa 3.Tam si stáhneš fotky z foťáku,můžeš je upravovat ,popisovat atd.Je ale spousta jiných programů na úpravu fotek i profi .Zkus si nějaký vybrat a vyzkoušet si ho.Uvidíš ,jaký ti bude vyhovovat.Je to jako s prohlížeči. ;-) Dodržuj pouze zásadu,vždy si upravuj kopii fotky,přesně jak píše Laďka.A zálohuj na pevný disk nebo si vypal CD.Ty to zvládneš v pohodě :-D

27. Pája S   03.12.2009 | 20:57 | reagovat | závadný
    Jaruš,dal nám prácičku,tedy spíš mému muži a je podle mých představ. :-D Dík za uznání.A papriky jsou z něj moooc prima, ještě teď máme ve sklepě pár kousků i rajčata,pěkně dozrávají. ;-)

28. recepty73   03.12.2009 | 20:36 | reagovat | závadný
    {{{stafl napsal: Miru? Jak to nic, tak klidně zadej 10 a 10, čím menší číslo zadáš, tím víc se to zmenší, ale nezapomeň si nechat originál v původní velikosti!!!!!}}} Já jsem zadal 15 a 15-snad to půjde když tak smazat ;-) :-)) Snaha byla :-D Tak už jsem to smazal :-X Asi to bylo moc :-\ :-S :-S

29. stafl   03.12.2009 | 17:53 | reagovat | závadný
    Miru? Jak to nic, tak klidně zadej 10 a 10, čím menší číslo zadáš, tím víc se to zmenší, ale nezapomeň si nechat originál v původní velikosti!!!!!

30. Severová Miroslava   03.12.2009 | 12:46 | reagovat | závadný
    {{{recepty73 napsal: Včera mi to nedalo 8-) ,tak když Mirka napsala,že se mám přihlásit...a měl jsem po ruce vaše dobré rady(ještě jednou díky!!!),zkusil jsem to.Ještě se musím :-! podívat na to http... .Simčo,to je doooobrýýýý skladiště :-D .A do profilu nemám obrázek :'( ,pořát jsem nad 50kB :-X . Teriéři uměj mluvit ;-) :-D }}} Jiří, zkoušej fotky zmenšovat, dle návodu od Ladky, já to sice taky už zkusila, ale zatím taky nic :'( :'( Tak uvidíme komu se to dříve povede :-)) :-)) A dnes notase nezapínám, už jsem chronicky nevyspalá. Půjdu na to zas asi v pátek. :-)) :-))

31. Jarka O.   03.12.2009 | 8:32 | reagovat | závadný
    Máte moc hezká alba. Jiří, to kuře teda muselo být výborné, mám pusu plnou slin :-P ;-) Pájo, máš mmj. úžasný skleník s paprikama :-S Musím se během zimy polepšit :-[ :-[

32. recepty73   03.12.2009 | 7:53 | reagovat | závadný
    Včera mi to nedalo 8-) ,tak když Mirka napsala,že se mám přihlásit...a měl jsem po ruce vaše dobré rady(ještě jednou díky!!!),zkusil jsem to.Ještě se musím :-! podívat na to http... .Simčo,to je doooobrýýýý skladiště :-D .A do profilu nemám obrázek :'( ,pořát jsem nad 50kB :-X . Teriéři uměj mluvit ;-) :-D

33. Pája S   03.12.2009 | 7:20 | reagovat | závadný
    {{{recepty73 napsal: {{{Pája S napsal: Pozor,pozor,hlášení.Na fotogalerii je založeno nové album a zatím je prázdné.Přijde smršť fotek.Konec hlášení. :-)) :-)) :-)) Kdopak to asi je ? :-D}}} :-)) :-)) :-)) bonzáku :-)) :-)) :-)) ...ale že se snažím,viď...}}} Jiří,to je tvoje album?Aháá. :-)) :-)) :-)) Jakej bonzák,jsem nejmenovala přeci. :-P Hlásit se to ale musííí ". :-)) :-)) Ale to kuřátko je ale pěkně vypečené.Líp jak moje,no taky nám došlo dř.uhlí. Ještě, že bylo hotové,syrové bych ho neskousla. :-)) :-)) :-)) :-)) Jo,ten tvůj pepřák je ale krááásnej,holt teriér, co si budem povídat že? ;-) :-D

34. Klára K.   02.12.2009 | 22:21 | reagovat | závadný
    No Jirko, klobúk dolu. Tie fotky v galerii sú :-D :-D :-D . Tak vidíš, že to ide. Len tak ďalej. Zdravím Klára
1 2 Další

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X