Vkladanie receptov

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. fanys831   13.02.2012 | 18:49 | reagovat | závadný
    Chtěl bych se zeptat,vložil jsem recept Tortilla s kuřecím masíčkem a po čase mi zmizel...Chci se zeptat proč,co mám udělat?

2. Vlasta Novák   14.02.2012 | 9:47 | reagovat | závadný
    Dobrý den, je možné, že jsem tento recept dal do Vašich soukromých, kvůli duplicitě. Podobných receptů je zde ve variacích spousty. Pokud vyhledám Vaše recepty, máte vložen recept Tortilla s kuřecím masem a zeleninou - není to ten, po kterým se ptáte?

3. lezubero   24.02.2011 | 21:41 | reagovat | závadný
    Mám dotaz,vložila jsem recept,a neobjevil se v nových receptech,důvod?
  4. Martin Navrkal   25.02.2011 | 8:51 | reagovat | závadný
    Prosím napište mi jak se recept jmenoval. Zkusím zjistit jaký je důvod.
  5. recepty73   22.02.2011 | 19:58 | reagovat | závadný
    Chtěl jsem se zeptat,proč se špatně zobrazuje u zadaných receptů skupina surovin,například:Těsto,Krém,... .Třeba u receptu-Mřížkový koláč:pudinkovo-makový....Ostatní si nepamatuji,ještě se podívám ;-)
  6. recepty73   22.02.2011 | 20:07 | reagovat | závadný
    a ještě:Tiramisu roláda,Ořechovo-kávové řezy,Koka dort-lehoučký,Oříškovo-nugátová roláda.Dělám něco špatně?
  7. Zuzka   23.02.2011 | 9:17 | reagovat | závadný
    Taky jsem si toho u tvých receptů všimla, včera jsem si něco tiskla a musela jsem opravovat, je to skoro u všech tvých nových receptů. :-\
  8. Martin Navrkal   23.02.2011 | 9:56 | reagovat | závadný
    Zdravím, neděláte nic špatně, chybka se skupinami je na naší straně :-) Včera jsme to již opravili, takže nově zadávané recepty už by se měly zobrazovat správně. Nyní to ještě musíme zeditovat u těch, kde to bylo pokažené. Na tom nyní děláme. Díky za pochopení.
  9. recepty73   23.02.2011 | 11:08 | reagovat | závadný
    ...tak to jó ;-)
  10. recepty73   26.02.2011 | 18:53 | reagovat | závadný
    Míša řezy (Ladia) -skupiny také špatně napsané...
  11. recepty73   07.12.2010 | 15:51 | reagovat | závadný
    Při vkládání receptů se musí zadat zařazení...,ale nakonec tam stejně vyleze pěkná volovina(kremrole...),takže nevím,kde je chyba,ale za blbce jsme tu pak já =-O .A není to poprvé!
  12. recepty73   08.12.2010 | 7:28 | reagovat | závadný
    A zase: Chtěl jsem zeditovat recept na ,,Paličkové,,cukroví(gramatická chyba) a samo tam naskočilo zařazení-MASO :-S ,ještě,že jsem si toho všiml dřív... .Recept sice zmizel,doufám,že fotka bude na úvodní straně receptu a nešoupne se z ostatním...-úplně to ,,cejtím,, v kostech. Sleduji,že vánoční ,,grunt,, by byl potřeba i u Vás =-O 8-).

13. roman hanousek   01.12.2010 | 12:12 | reagovat | závadný
    No ano,proto jsem taky chtěl ten recept smazat. :-) Jenže nevím jak to udělat .Když jsem ho měl zadaný jako soukromý , nikde jsem nenašel možnost recept smazat , a když jsem chtěl aby nebyl soukromý ale veřejný , neschválila to editorka . :-! Já vím že to není standartní situace , ale jak jinak jsem to měl vyřešit ? Mohu nějak smazat recept zadaný jako soukromý já sám ? Jestli ano prosím poraďte jak na to . Abych nezapomněl děkuji za rychlé reace R.Hanousek
  14. Martin Navrkal   01.12.2010 | 12:44 | reagovat | závadný
    Svoje soukromé recepty můžete sám smazat v sekci Moje kuchařka. http://www.recepty.cz/moje-kucharka/
  15. recepty73   30.11.2010 | 12:37 | reagovat | závadný
    Prosím o smazání ÚVODNÍ fotky u receptu na ,,povidlové kapsičky,,-nepatří tam :-S :-D .Dík
  16. recepty73   30.11.2010 | 12:39 | reagovat | závadný
    Žjó,ono to prošlo už editací ;-) - jsem to smazal sám :-P
  17. Martin Navrkal   30.11.2010 | 14:38 | reagovat | závadný
    nove recepty se již publikují ma web automaticky a jsou schvalovany editorkou až zpětně. Takže je mužete hned editovat. Tyto recepty jsou až do schválení editorkou označeny vpravo hláškou "Čeká na scvhálení editorem"

18. roman hanousek   29.11.2010 | 23:40 | reagovat | závadný
    Díky za smazání . Problém je v tom , že už nejméně dvakrát , jsem recept editoval a nechal "odeslat" jako "veřejný" .Kdykoliv jsem ale přišel znovu na stránky a podíval se , vždycky byl recept znovu , jako "soukromý" Teď jsem dal nejen změnu ze "soukromý" na "veřejný" , ale taky jsem změnil název....Díky tomu to asi vyšlo..... :-) Otázka je proč , ten recept předtím byl pořád v soukrímých , i když jem vždycky odeslal změnu ze soukromého na veřejný...Každopádně děkuji ještě jednou za smazání... :-)
  19. Martin Navrkal   30.11.2010 | 9:24 | reagovat | závadný
    Protože změnu ze soukromého na veřejný musí nejdřívě schválit editorka. Ta kontroluje hlavne, jestli už na webu stejný recept není. Pokud schválení editorka zamítne, recept zůstává soukromý. Což byl i váš případ, protože stejný recept už na webu veřejně je, navíc od vás.

20. roman hanousek   26.11.2010 | 15:57 | reagovat | závadný
    Dobrý den,už před časem jsem prosil o smazání mého receptu s názvem "Brusinkové muffiny se lněným semínkem" a bylo mi řečeno , že ho mám uložen jako soukromý a že ho smazat nemůžete.Editoval jsem ho nejednou a provedl jsem změnu z "soukromý" na "veřejný" ale kdykoliv jsem se příště podíval byl opět jako "soukromý" Dnes jsem provedl ještě jednu změnu a to v názvu recept se nově jmenuje "Brusinkové muffiny se lněným semínkem-smazat" Jsem zvědavý jestli recept zůstane uložen jako "veřejný" a že ho nakonec někdo smaže.... :-)
  21. Martin Navrkal   29.11.2010 | 9:42 | reagovat | závadný
    Vás recept s názvem "Brusinkové muffiny se lněným semínkem-smazat" byl jen soukromý, editorky změnu na veřejný neschválily, takže jste jej viděl jen vy. Recept jsem nyní odstranil. Jako veřejný zůstává váš recept http://www.recepty.cz/recept/brusinkove-muffiny-se-lnenym-seminkem-140423

22. Magdalena Nemcova   26.11.2010 | 12:02 | reagovat | závadný
    Chtela bych se zeptat,proc je muj vlozeny recept slate mazan???????Jiz 3krat jsem ho vlozila a stale ho mazete.Nechapu proc.Je to recept na originalni italske tiramisu a rozhodne tu jeste neni,kontrovala jsem tak proc??Diky
  23. Zita Matejkova   26.11.2010 | 12:36 | reagovat | závadný
    Magdo, je mazán automaticky, protože je pod tímto názvem už jiný recept http://www.recepty.cz/recept/originalni-italske-tiramisu-3654. Přepište si jinak název a budete to hned vidět. Já jsem takhle musela přepsat taky Čertovský mls na Čertovské mlsání. :-) :-)
  24. Zita Matejkova   11.11.2010 | 12:45 | reagovat | závadný
    Pane Navrkal, když kliknu na Váš odkaz, naskočí mi bohužel Těsto mnoha tváří a ne Banánová dobrota, takže teda nevím nevím kde je chyba :-(
  25. Martin Navrkal   11.11.2010 | 12:56 | reagovat | závadný
    takto je ten odkaz spravně: http://www.recepty.cz/recept/bananova-dobrota-140821
  26. Zita Matejkova   11.11.2010 | 11:47 | reagovat | závadný
    Stále se mi přepisuje na soukromý, dala jsem ho teda do chuťovek, ale to je pěkná blbina. Můžete mi konečně říct, co s tím probůh??
  27. Martin Navrkal   11.11.2010 | 11:52 | reagovat | závadný
    recept jsem vam nyni ručně aktivoval http://www.recepty.cz/recept/bananova-dobrota-14082... V čem máte nyní v editaci problém nevím, nechám to prověřit.
  28. Zita Matejkova   11.11.2010 | 11:54 | reagovat | závadný
    Díky, už ho vidím, já to kontrolovala pořád dokola, takže fakt nevím. :-)
  29. Zita Matejkova   11.11.2010 | 12:03 | reagovat | závadný
    V nových fotografiích ho vidím, ale v nových receptech nikoli, já už na to kašlu
  30. Martin Navrkal   11.11.2010 | 12:57 | reagovat | závadný
    http://www.recepty.cz/recept/bananova-dobrota-140821
  31. Simča S.   11.11.2010 | 14:18 | reagovat | závadný
    Já ho tam vidím, i fotku vidím a vypadá to dobře :-)
  32. Zita Matejkova   11.11.2010 | 11:28 | reagovat | závadný
    Takže jsem překlikla na moučníky nepečené a znova jsem musela opravit veřejný, jinak víc dělat já teda nemůžu :-S
  33. Zita Matejkova   11.11.2010 | 11:25 | reagovat | závadný
    Opět jsem koukla na editaci, prostě se mi to samo přepisuje neustále na soukromý a to co jsem tam označila zase chybí. Ráda bych už toto vyřešila.
  34. Zita Matejkova   11.11.2010 | 11:21 | reagovat | závadný
    Takže pane Navrkal, nevím kde je chyba, ale teď jsem koukla na editaci znovu, celé je to zase jinak, mám ho jako soukromý, jako oslava a chlazení taky zmizlo, takže už fakt nevím, samo se mi to tam přepisuje, tak co mám teda udělat???!!!
  35. Zita Matejkova   11.11.2010 | 11:11 | reagovat | závadný
    Tak tu dva dny čekám a nevím, jestli mám teda psát vůbec nové recepty??! :-S
  36. Simča S.   11.11.2010 | 11:14 | reagovat | závadný
    Já nevím, včera večer jsem vložila nový recept (vařená čokoládová poleva) a byl ihned vidět.... Nemáš tam Zito nějaké ingredience v "nerozpoznaných"? A zadala jsi kategorii? To jsou prý podmínky, aby se to hned zobrazilo....
  37. Zita Matejkova   11.11.2010 | 11:18 | reagovat | závadný
    Simčo on se zobrazil ihned, ale pak záhadně zmizel?! Pak jsem koukala na editaci a zkoušela přepnout na soukromý a veřejný, zase nic, navíc v nově nahraných fotkách mi zmizela druhá od Gratinovaného fenyklu, jen jedna se tam pak ukázala, ta druhá už nikoli.
  38. recepty73   11.11.2010 | 11:23 | reagovat | závadný
    ...a není tu třeba stený,že by Vám to pak ,,šouply,, do soukromých??? Já mám ve svém profilu 349 vložených receptů,v ,,žebříčkách,, 326 receptů :-\ ,taky to nechápu :-\ ,ale už to neřeším... ,a hlavně jsem si žádné jako soukromé ani nezadal :-\ ... . Vlastně o jednom rozdílu vím ;-) -zadal jsem recept na ,,Vařená barvená vejce,, a to mi p. Trpkošová dala do soukromých,protože to není recept,ale návod ;-) :-D :-D :-D -to chápu,ikdyž by se někomu mohl hodit ;-) :-P
  39. Zita Matejkova   11.11.2010 | 11:39 | reagovat | závadný
    Není jen silvestrovská dobrota, ale musela jsem se smát při vyhledávání, když jsem přidávala písmena, tak mi vyjelo i filé a jiné blbiny :-)) a přitom to banánová tam pořád bylo zadané
  40. Zita Matejkova   11.11.2010 | 11:41 | reagovat | závadný
    já snad dneska ani neuvařím :-D :-D :-D tsak čekám a čekám
  41. Zita Matejkova   11.11.2010 | 10:51 | reagovat | závadný
    A ještě bych se zeptala, zda se nové recepty pravopisně kontrolují, protože recepty od Misha88 jsou plné chyb?? :-)
  42. Misha88   11.11.2010 | 11:18 | reagovat | závadný
    V tomto případě se omlouvám ale pocházím ze smíšené rodiny kde se převážně mluvilo německy , a s češtinou mám odjakživa trochu problém :-) a mimochodem myslela jsem že tohle je server o vaření a ne hodina gramatiky
  43. Zita Matejkova   11.11.2010 | 11:20 | reagovat | závadný
    Já to nemyslím špatně, jen jestli je tedy opravdu někdo kontroluje :-)
  44. Zita Matejkova   11.11.2010 | 10:19 | reagovat | závadný
    Prosím Vás, už podruhé píši, proč nemám vidět nikde na Vašich stránkách můj nový recept Banánová dobrota, ani fotku v nově nahraných, ne :-\ chápu to, po napsání a nahrání vidět byl a pak ne??? Díky za odpověď
  45. Martin Navrkal   11.11.2010 | 10:46 | reagovat | závadný
    Koukám že tento recept máte nyní vložen u sebe jako svůj soukromý. Pokud ho chcete zveřejnit, můžete tak učinit v editaci receptu.
  46. Zita Matejkova   11.11.2010 | 10:48 | reagovat | závadný
    Pane Navrkal, to jsem překlikávala už dvakrát, jestli to pomůže a nic, takže teď se prosím koukněte, zda ho vidíte?? Když jsem ho překlikla a stejně to nepomohlo, tak tedy nevím?
  47. recepty73   11.11.2010 | 11:02 | reagovat | závadný
    ...no,a to vypadal velice žravě :-P :-D ,takové nanuky,že jo :-P :-D
  48. Zita Matejkova   11.11.2010 | 11:06 | reagovat | závadný
    Jo jo ;-)
  49. Zita Matejkova   11.11.2010 | 11:07 | reagovat | závadný
    Takže jste je viděl Jiří?? No tak pak už nechápu vůbec, jsou to dva dny a nic! :-\
  50. pippiva   06.11.2010 | 14:40 | reagovat | závadný
    Dobry den,omlouvam se,nekolikrat jsem editovala jeden a tentyz recept.Nejak jsem se vzdycky zblbla anebo neco chybelo...Doufam,ze se doberete spravne verze. :-[
  51. Martin Navrkal   07.11.2010 | 17:56 | reagovat | závadný
    O jaký recept se jednalo?
  52. pippiva   07.11.2010 | 19:47 | reagovat | závadný
    Recept je Barevny kuskusovy salat. Ale vidim,ze je v novych receptech a spravne. Jedina vec na opraveni jsou hacky a carky,protoze,bohuzel,nemam ceskou klavesnici.Dekuji.

53. Jarka O.   06.11.2010 | 8:22 | reagovat | závadný
    Dobrý den. Při editaci receptu se editovaný text neuložil, musela jsem zopakovat. Stalo se mi to u dvou různých receptů. A když chci při editaci přidat ingredienci, vidím ji, po odeslání mi to napíše, že položka byla uložena, ale recept je beze změny :-S :'( :'(
  54. Martin Navrkal   07.11.2010 | 17:53 | reagovat | závadný
    Můžete mi napsat u jakého receptu se Vám to stalo? Prověřím to. Co jsem to nyní testoval na několika receptech, tak editace postupu i přidání ingredeince zafungovalo správně.

55. Jarka O.   07.11.2010 | 20:35 | reagovat | závadný
    http://www.recepty.cz/recept/spizy-nejen-pro-kardiaky-140761 Nejde mi přidat olej do ingrediencí :'( Ten druhý už si nepamatuju :-\ :-[
  56. Martin Navrkal   08.11.2010 | 8:48 | reagovat | závadný
    zkoušel jsem to nyní pod vaším účtem zeditovat - přidat a pak zase odebrat olej, a fungovalo to korektně. Prosím vyzkoušejte to znovu. Když přidáváte ingredienci, je třeba ji vybrat z našeptávače a kliknout na tlačítko Přidat. Tím se vám přidá do seznamu ingredeincí. Pak už jen stačí všechny změny v receptu uložit tlačítkem Odeslat.

57. Jarka O.   08.11.2010 | 10:16 | reagovat | závadný
    Dělala jsem to tak, ingredience už přidávat umím, dokonce jsem vykoumala i ty skupiny :-) Teď to šlo bez problémů ;-)

58. Jarka O.   07.11.2010 | 20:38 | reagovat | závadný
    http://www.recepty.cz/recept/ryzove-koule-140655 už jsem si vzpomněla...nešlo mi přidat info o tempehu, musela jsem dvakrát opakovat :-(

59. Klára K.   05.11.2010 | 17:51 | reagovat | závadný
    P.Lucie, neide mi tak o body, ako o to, že presto všetko, z mojej kucharky zmizol, ide mi o to, aby tam bol, keď je to možné, keď nie, takmi to múžete kludne napísať, mám taký dojem, že so mnou sú tu problémy. Vo všetkých receptoch som mala ingrediencie, len neviem, ako sa mohli z receptu vytzratiť. Potom niečo bude aj vo vkladaní tých receptov, treba ich asi z jednodušiť.

60. Klára K.   05.11.2010 | 15:10 | reagovat | závadný
    Ešte niečo, Keď som ho vkladala, dala som do vyhladávača a nenašiel sa žiadny taký, zato som sa ho párkrát pokúšala vložiť, až napokon po schválení tam bol, nechcem sa škriepiť, ale už som dala taký návrh, že by bolo dobre uvádzať dátum, kedy tam bol recept pridaný. Ďakujem
  61. Lucie-Trpkosova   05.11.2010 | 15:51 | reagovat | závadný
    Dobrý den paní Kláro, recept, který byl na webu dříve, je vložen pod názvem Jablečné pité. Pokud jste hledala pod Jablkové pité, tak jste jej tedy nemohla najít. Když jsme ráno procházely recepty na schválení. Tento byl od Vás vložen na zveřejnění bez ingrediencí hned 5x. Prošly jsme si s editorkou všech 5 variant a nikde nebyly ingredience, ani kategorizace a další, jenom postup a fotografie. Protože všechny recepty byly nastaveny na zveřejnění, nezbývalo nám, než je smazat. Byly duplicitní. Nemohly jsem je uveřejnit, aby na webu zbytečně nevznikaly duplicity. Pokud máte vložen recept jako soukromý ve Vaší kuchařce, tak se Vám do statistik nezapočítává. Takže za něj nemůžete sbírat body. Za fotografie dostanete body, pokud je nahrajete k původnímu receptu - http://www.recepty.cz/recept/jablecne-pite-18967. Pokud je nahrajete k receptu z Vaší soukromé kuchařky, tak opět nebudou do statistik započítány. S pozdravem

62. Klára K.   05.11.2010 | 15:07 | reagovat | závadný
    P. Lucie,bola som trochu sklamaná, ale aspoň, že ste ho nechali vmojej kuchárke, už len kvôli fotkám, lenže, teraz si to prehliadam, a recept tam neni, pritom doobeda tam bol, tým pádom sa mi znížili aj body, kde sa stratil ten recept? Chcela by som ho mať aspoň medzi mojimi receptami. ďakujem

63. Klára K.   04.11.2010 | 22:30 | reagovat | závadný
    Duplicitné som zmazala z mojej kuchárky. Ďakujem za radu
  64. Lucie-Trpkosova   05.11.2010 | 8:14 | reagovat | závadný
    Dobrý den, recept jsem s editorkou na web neumístili, protože už zde je - http://www.recepty.cz/recept/jablecne-pite-18967. Proto jsem Vám jej zase stáhla jen do soukromé kuchařky.

65. Klára K.   04.11.2010 | 19:12 | reagovat | závadný
    Pán Navrkal, ja som Vám mailom poslala ingrediencie na Jablkové pité , čo ste mi aj potvrdili. Recept mám vložený, "Mojich receptoch" 3x, ale bez ingrediencií. Pri každom, je uvedené, že je tam 6 fotiek, ale v pri recepte neni žiaden. Myslím v tom oranžovom štvorčeku, kde má byť hotový produkt. Prosím, spravte stým niečo, a treba zmazať aj "Parížske kostky", nie som ich autor a sú duplicitné. Ďakujem O:-) O:-)
  66. Martin Navrkal   04.11.2010 | 20:37 | reagovat | závadný
    Zaktivoval jsem nyní veřejný recept Jablkové pité http://www.recepty.cz/recept/jablkove-pite-140673. Ty ostatní co vidíte mezi svými recepty jsou pouze vaše soukromé recepty. Můžete si je smazat sama v sekci Moje kuchařka.

67. Klára K.   04.11.2010 | 10:43 | reagovat | závadný
    Pred dvoma dňami som posielala dva recepty a išli na schválenie, sú to "Jablkové pité" a "Piškotové cesto", budú zverejnené? Ďakujem
  68. Martin Navrkal   04.11.2010 | 11:42 | reagovat | závadný
    Dobrý den, koukal jsem nyní do schvalovací fronty a u vašeho receptu Jablkové pité chybí úplně ingredience. Proto ještě nemohl být publikován. Prosím pošlete mi ingredience emailem, at můžeme recept zkompletovat.
1 2 Další

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X