Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23605 receptů
Italské velikonoční lanýže
Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
Severová Miroslava 16.04.2009 | 8:08 | reagovat | závadný
A až budete ty "lanýžky" dělat, tak nemusíme dovnitř dávat jen mleté ořechy, hodil by se určitě zabalit i celý opražený lístkový oříšek, nebo kousek želé bonbonů - třeba i celý želatinový medvídek nebo nějaká jiná nádivka co je v bonbonech v bonbonieře.Já jsem listkové oříšky neměla dala jsem nasekané vlašské a ještě v nich obalovala a také obalovala v kakau.Už budou skoro snědené -
Severová Miroslava 14.04.2009 | 12:17 | reagovat | závadný
Zkoušeli jste někdo tento recept já jo výborný, kdo holduje čokoládě tak jako já, neváhejte a vyzkoušejte. Místo hořké čokolády jsem použila polevu, co mi zbyla od velikonočního beránka, jinak ostatní ingredience jak jsou napsané. Z této dávky jsem jich měla 30 ks + 3-4-5 co jsem zblajzla hned při výrobě. Pak mám zhubnout těch mých více kil navíc, když jsou tady samé dobroty.
. Lískové ořechy moc nemusím, více používám mandle a z vánoc žádný zbytek v lednici není. Ale ty medvídky /to je super na klouby /, mandle i vlašské máme- tak to zkusím. Příležitostně dám vědět