Italské velikonoční lanýže

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. Iva Ma   21.04.2009 | 11:08 | reagovat | závadný
    Mirko, díky za připomínku. Říkala jsem si, že k 1.máji :-)) . Lískové ořechy moc nemusím, více používám mandle a z vánoc žádný zbytek v lednici není. Ale ty medvídky /to je super na klouby /, mandle i vlašské máme- tak to zkusím. Příležitostně dám vědět :-))

2. Severová Miroslava   16.04.2009 | 8:08 | reagovat | závadný
    A až budete ty "lanýžky" dělat, tak nemusíme dovnitř dávat jen mleté ořechy, hodil by se určitě zabalit i celý opražený lístkový oříšek, nebo kousek želé bonbonů - třeba i celý želatinový medvídek nebo nějaká jiná nádivka co je v bonbonech v bonbonieře.Já jsem listkové oříšky neměla dala jsem nasekané vlašské a ještě v nich obalovala a také obalovala v kakau.Už budou skoro snědené

3. Iva Ma   15.04.2009 | 21:35 | reagovat | závadný
    Mirko, ty jsi mně vyloženě navnadila.Čokoládu mám nesmírně ráda, na recept jsem nějak nenarazila-asi přehlídla.Napravím-to je můj životabudič :-)) :-)) :-))

4. Jarka O.   14.04.2009 | 12:33 | reagovat | závadný
    Tak tenhle recept jsem ani nezaznamenala :-[ :-[ :-[ Už na něj jdu mrknout ;-)

5. Severová Miroslava   14.04.2009 | 12:17 | reagovat | závadný
    Zkoušeli jste někdo tento recept já jo výborný, kdo holduje čokoládě tak jako já, neváhejte a vyzkoušejte. Místo hořké čokolády jsem použila polevu, co mi zbyla od velikonočního beránka, jinak ostatní ingredience jak jsou napsané. Z této dávky jsem jich měla 30 ks + 3-4-5 co jsem zblajzla hned při výrobě. Pak mám zhubnout těch mých více kil navíc, když jsou tady samé dobroty. :-X :-X :-X

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X