429/452/3-knorr_bujony_nmaly.jpg

Vařte s Emanuelem po italsku: Snadno a s radostí!

24.03.2014 | PR | Vizitka | KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Tak vaří i italský šéfkuchař Emanuele Ridi. Sympaťák v nejlepších letech a majitel restaurace si život užívá plnými doušky, je stále dobře naladěn a kdykoli ho potkáte, vypadá odpočatě. Ptáte se, jak to dělá?

Recept je celkem snadný: zbytečně se nestresovat. „Jídlo, to má být radost. Setkání s rodinou, přáteli. Nevidím důvod, proč si neulehčit život a jakýkoliv pokrm nevylepšit bujónem. Věnujte čas raději svým nejbližším, než zdlouhavému vyvařování.” Když nemáte chuť a čas vyvařovat se s bujónem domácím, bez výčitek sáhněte po želatinových kalíšcích Bohatého Bujónu Knorr. Jak v české, tak italské kuchyni je bujón občas potřeba – do polévky, rizota či pro šťavnatější pečeni.

„Oblíbeným nešvarem českých kuchařek a kuchařů je bujón z receptu prostě vypustit a přidat jen vodu. Z vlastní zkušenosti mohu takovým šidilům vzkázat: existuje i jiná, kvalitní alternativa. Tento Bohatý bujón opravdu chutná jako domácí vývar,“ dodává Ital, úspěšný nejen v kuchyni.

Kvalitní alternativu domácího bujónu vám přináší Knorr - koncept vaření s želatinovým bujónem nové generace je jedním z nejvyhledávanějších na českém trhu. Bohaté Bujóny Knorr se připravují z pečlivě vybraných přísad, které se vaří pomalu na mírném ohni. Neobsahují žádný přidaný glutamát, konzervanty ani umělá barviva. Není náhodou, že tyto byly bujóny zvoleny spotřebiteli nejlepší novinkou roku 2012.

Díky jejich želatinové konzistenci je můžete přidat do připravovaného jídla, kdykoli uznáte za vhodné – bujón se bez problémů rozpustí. Pro vylepšení jakéhokoliv pokrmu přináší Knorr kvarteto Bohatých Bujónů: Hovězí, Kuřecí, Zeleninový a na Guláš.

Tagliatelle con speck, verza e scamorza affumicata

Tagliatelle se špekem, kapustou a uzenou mozzarellou

4 porce

Ingredience:
* 320 g tagliatelle
* 500 g kapusty
* 100 g špeku
* 1 kalíšek Knorr Bohatý bujón hovězí
* 200 g uzené mozzarelly
* 2 stroužky česneku
* olivový olej extra virgin

Postup přípravy:

Nejdřív na rozpálený olej v pánvi vhodíme stroužky česneku. Po chvíli přidáme na kostičky nakrájený špek. Restujeme do zlatova. Přidáme na jemné nudličky nakrájenou kapustu.

Z hovězího bujonu připravíme podle návodu vývar a zalijeme jím omáčku v pánvi. Stroužek česneku odstraníme.

Uvařené těstoviny vhodíme na pánev k základu. Přidáme strouhanou mozzarellu, počkáme, až se rozpustí.

Servírujeme s čerstvě nastrouhanou mozzarellou a kapkou olivového oleje.

)

Fotogalerie

426/452/3-ridi.jpg 430/452/3-knorr_bujony_nmaly.jpg
Vytisknout

Další články z rubriky

Sladké pokušení, kterému jednoduše neodoláte

11.07.2016 | PR | Rubrika: Vizitka

Připravte si sami doma sladké speciality od věhlasných cukrářek z TOP HOTELu Praha Marie Kučerové a Jany Baldové, jejíž vynikající dezerty již okusilo 16 prezidentů. Aktuálně si je nemohou vynachválit hosté restaurace BOHEMIA TOP.

MUDr. Michal Karas, ředitel společnosti Herbadent vyvrací zažitá klišé o čištění zubů: Špatným čištěním si možná ničíte zuby, špatnou pastou ale ohrožujete celý organismus

25.04.2016 | PR | Rubrika: Vizitka

„Sotva jsme si uvědomili, jak je důležité dbát na správné čištění zubů, a začali jsme používat správné pomůcky, přišlo na řadu řešení zubní pasty,“ popisuje posun v myšlení zákazníků a pacientů zubních ordinací MUDr. Michal Karas. Stoupá počet těch, kteří se zajímají o to, co obsahují produkty každodenní hygieny, od deodorantů po zubní pastu. Právě při jejím nákupu často zbrkle chybujeme.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web