429/452/3-knorr_bujony_nmaly.jpg

Vařte s Emanuelem po italsku: Snadno a s radostí!

24.03.2014 | PR | Vizitka | KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Tak vaří i italský šéfkuchař Emanuele Ridi. Sympaťák v nejlepších letech a majitel restaurace si život užívá plnými doušky, je stále dobře naladěn a kdykoli ho potkáte, vypadá odpočatě. Ptáte se, jak to dělá?

Recept je celkem snadný: zbytečně se nestresovat. „Jídlo, to má být radost. Setkání s rodinou, přáteli. Nevidím důvod, proč si neulehčit život a jakýkoliv pokrm nevylepšit bujónem. Věnujte čas raději svým nejbližším, než zdlouhavému vyvařování.” Když nemáte chuť a čas vyvařovat se s bujónem domácím, bez výčitek sáhněte po želatinových kalíšcích Bohatého Bujónu Knorr. Jak v české, tak italské kuchyni je bujón občas potřeba – do polévky, rizota či pro šťavnatější pečeni.

„Oblíbeným nešvarem českých kuchařek a kuchařů je bujón z receptu prostě vypustit a přidat jen vodu. Z vlastní zkušenosti mohu takovým šidilům vzkázat: existuje i jiná, kvalitní alternativa. Tento Bohatý bujón opravdu chutná jako domácí vývar,“ dodává Ital, úspěšný nejen v kuchyni.

Kvalitní alternativu domácího bujónu vám přináší Knorr - koncept vaření s želatinovým bujónem nové generace je jedním z nejvyhledávanějších na českém trhu. Bohaté Bujóny Knorr se připravují z pečlivě vybraných přísad, které se vaří pomalu na mírném ohni. Neobsahují žádný přidaný glutamát, konzervanty ani umělá barviva. Není náhodou, že tyto byly bujóny zvoleny spotřebiteli nejlepší novinkou roku 2012.

Díky jejich želatinové konzistenci je můžete přidat do připravovaného jídla, kdykoli uznáte za vhodné – bujón se bez problémů rozpustí. Pro vylepšení jakéhokoliv pokrmu přináší Knorr kvarteto Bohatých Bujónů: Hovězí, Kuřecí, Zeleninový a na Guláš.

Tagliatelle con speck, verza e scamorza affumicata

Tagliatelle se špekem, kapustou a uzenou mozzarellou

4 porce

Ingredience:
* 320 g tagliatelle
* 500 g kapusty
* 100 g špeku
* 1 kalíšek Knorr Bohatý bujón hovězí
* 200 g uzené mozzarelly
* 2 stroužky česneku
* olivový olej extra virgin

Postup přípravy:

Nejdřív na rozpálený olej v pánvi vhodíme stroužky česneku. Po chvíli přidáme na kostičky nakrájený špek. Restujeme do zlatova. Přidáme na jemné nudličky nakrájenou kapustu.

Z hovězího bujonu připravíme podle návodu vývar a zalijeme jím omáčku v pánvi. Stroužek česneku odstraníme.

Uvařené těstoviny vhodíme na pánev k základu. Přidáme strouhanou mozzarellu, počkáme, až se rozpustí.

Servírujeme s čerstvě nastrouhanou mozzarellou a kapkou olivového oleje.

)

Fotogalerie

426/452/3-ridi.jpg 430/452/3-knorr_bujony_nmaly.jpg
Vytisknout

Další články z rubriky

Talentovaný Martin Škoda: Vyzkoušejte jeho recepty s masem

01.02.2017 | Redakce | Rubrika: Vizitka

Před pěti lety vydal první kuchařku Škoda nevařit a ihned dostal přezdívku „český Jamie Oliver“. Talentovaný kuchař Martin Škoda vydal v loňském roce pokračování úspěšné prvotiny Škoda nevařit 2, kde opět přináší řadu skvělých, ale snadných receptů, který zvládne každý. A ještě se u toho skvěle pobaví.

Kate´s Cuisine: "Žádná potravina by se z jídelníčku neměla úplně vyřazovat."

28.01.2017 | Redakce | Rubrika: Vizitka

První měsíc v novém roce je měsícem předsevzetí a slibů, že se budeme více věnovat zdravému životnímu stylu a dbát na svou stravu. Blogerka Kateřina Jašková z blogu Kate´s Cuisine si pro své čtenáře přichystala v lednu veganskou výzvu. Co všechno jí veganská stravila přinesla a co jí naopak chybělo, se dozvíte v našem rozhovoru.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web