Nechte se inspirovat v kuchyni!

Nechte se inspirovat v kuchyni!

Firma Amylon, a. s., jeden z tradičních českých výrobců potravinářských výrobků, slaví letos již 100 let své historie. Amylon po celou tuto dobu pomáhá a ulehčuje práci všem lidem, kteří při vaření a pečení preferují kvalitní výrobky, nebo nechtějí v kuchyni trávit mnoho času, ale hlavně výborně chutná všem dětem i dospělým. Amylon si velice zakládá na kvalitě použitých surovin, proto si převážnou většinu z nich sám pěstuje i zpracovává. Amylon neustále vyvíjí nové produkty pro moderní a chutnou kuchyni.

Dnes Vám přinášíme recept na výtečný dezert mezinárodní kuchyně, italskou Panna Cottu. Příprava s Amylonem je velice rychlá a jednoduchá. Tento dezert si určitě zamilujete.

Návod na přípravu:

1) 125 ml mléka přivedeme k varu.

2) Odstavíme a případně přelijeme do vyšší nádoby.

3) Přidáme obsah sáčku a šleháme elektrickým šlehačem asi 1 minutu.

4) Přidáme 125 ml smetany na šlehání a šleháme ještě další minutu.

5) Nalijeme do dezertních misek vypláchnutých studenou vodou a necháme zchladnout.

6) Vložíme na dvě hodiny do chladničky až do úplného ztuhnutí. Dezert můžeme servírovat v miskách nebo ho opatrně uvolníme od okrajů a vyklopíme na dezertní talířek.

7) Před podáváním přelijeme ovocným přelivem a servírujeme.

K dozdobení můžeme přidat i čerstvé ovoce podle chuti. A jak děláte Panna Cottu vy? Pošlete nám svůj recept na Recepty a Inspirace Amylon.

V dnešní době, kdy si zákazník u některých českých výrobků nemůže být jistý, že jsou opravdu od českého výrobce, si naopak může být absolutně jistý, že Amylon stále znamená český majitel, čeští zaměstnanci a převážně i české suroviny. Už nemusíte dále hledat svého dodavatele kvalitních českých výrobků. Amylon je tu pro Vás. Děkujeme všem našim zákazníkům, kteří preferují české výrobky a kvalitu před kvantitou.

Váš Amylon!

Fotogalerie

Diskuze ke článku

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další články z rubriky