318/463/3-81g.jpg

Tradiční tlačenka krok za krokem

21.03.2014 | F.O.O.D. | Know-how

Zabijačka je sice náš národní fenomén, ale do zabijačkových lahůdek se obvykle doma příliš nepouštíme. A přitom je to docela snadné. Jak třeba na tradiční "tláču"? Její přípravou vás provede řezník František Kšána mladší se svou krásnou učednicí, naší spolupracovnicí Aničkou Grosmanovou.

Fotogalerie

319/463/3-81g.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

VIDEO: Připravte si mexickou mangovou Margaritu u vás doma!

26.02.2017 | Redakce | Rubrika: Know-how

Tajemství opravdu dobré Margarity tkví v důkladném promíchání, tequile a velké dávce ledu! Šéfkuchař a spolumajitel školy vaření Ola Kala Michal Nikodém ukáže, jak si ji připravit s použitím manga a slaných nachos.

Ořechové mléko i máslo: Zpracujte ořechy do poslední skořápky!

25.02.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Know-how

Mandle, lískové a vlašské ořechy jsou českými favority. Naučte se je zpracovat doslova do poslední skořápky a připravte z nich ořechové mléko nebo máslo, které se hodí na pečení i jako přísada do smoothie.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web