498/032/4-83vyvar.jpg

Porcování králíka krok za krokem

22.05.2015 | F.O.O.D. | Know-how

Mezi jarní masa patří neodmyslitelně králík. Naučte se ho naporcovat tak, abyste využili každý kousek, a dopřávejte si pak zdravé králičí maso kdykoli během roku!

Fotogalerie

499/032/4-83vyvar.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

7 triků, jak připravit skvělé dušené maso

23.03.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Know-how

Jsou kusy masa, které k dušení přímo vybízejí – líčka, kližka, krk, skvělý je i ořech, spodní šál nebo roštěnec. Ať už budete maso na ragú dělat v kuse, nakrájené na plátky nebo na kousky, tady je pár zásad, které byste měli dodržet.

Jak na dokonalou bábovku? Osvědčené tipy, které fungují!

22.03.2017 | Redakce | Rubrika: Know-how

Moučník, který se peče v každé české domácnosti? Jednoznačně sladká bábovka! Ty nejosvědčenější recepty se předávají z generace na generaci, ale nikdy není od věci připomenout si několik užitečných triků, díky kterým bude bábovka dokonale vláčná.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web