498/032/4-83vyvar.jpg

Porcování králíka krok za krokem

22.05.2015 | F.O.O.D. | Know-how

Mezi jarní masa patří neodmyslitelně králík. Naučte se ho naporcovat tak, abyste využili každý kousek, a dopřávejte si pak zdravé králičí maso kdykoli během roku!

Fotogalerie

499/032/4-83vyvar.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

A co takhle domácí chléb podle vlastního receptu?

29.04.2017 | Redakce | Rubrika: Know-how

Vůně čerstvě upečeného chleba připomíná domov. Nejlépe chutná ještě teplý, namazaný máslem, posypaný bylinkami. Můžete si ho vylepšit semínky, využít různé druhy mouky. Dejte prostor vaší fantazii...

Dokonalý řízek? 6 tipů šéfkuchaře Jana Punčocháře!

28.04.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Know-how

Řízek je bezpochyby nedílnou součástí českých domácností, ať už je z vepřového, hovězího či kuřecího masa. Své o tom ví i šéfkuchař pražské Grand Cru Restaurant & Bar Jan Punčochář, který je známý svou láskou k řízkům a k česko-rakouské kuchyni. Nechte si od něj poradit a připravte dokonalý řízek hned napoprvé!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web