498/032/4-83vyvar.jpg

Porcování králíka krok za krokem

22.05.2015 | F.O.O.D. | Know-how

Mezi jarní masa patří neodmyslitelně králík. Naučte se ho naporcovat tak, abyste využili každý kousek, a dopřávejte si pak zdravé králičí maso kdykoli během roku!

Fotogalerie

499/032/4-83vyvar.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

VIDEO: Božské čokoládové muffiny hotové za půl hodiny!

19.02.2017 | Redakce | Rubrika: Know-how

Snadné, nadýchané a s kousky čokolády! Připravte si sladké muffiny, které vám zaberou maximálně 30 minut. A pozor, během pečení je důležité nechat troubu zavřenou, jinak těsto nevyběhne.

VIDEO: Rychlá bábovka do 35 minut

12.02.2017 | Redakce | Rubrika: Know-how

Videorecept na jednoduchou bábovku pro milovníky sladkého, který provoní každou kuchyň a můžete ho neustále obměňovat dle vaší chuti - přidat do těsta oříšky, čokoládu nebo ovoce.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web