114/155/3-21.jpg

Domácí zmrzlina - jak na ni?

05.08.2013 | F.O.O.D. | Know-how

Vyrábí se už přes dva tisíce let a milují ji děti i většina dospělých. Zmražená pochoutka, která se připravuje ze všeho, co je dobré, nejen osvěží, ale také zvedne náladu.

Fotogalerie

115/155/3-21.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Ořechové mléko i máslo: Zpracujte ořechy do poslední skořápky!

25.02.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Know-how

Mandle, lískové a vlašské ořechy jsou českými favority. Naučte se je zpracovat doslova do poslední skořápky a připravte z nich ořechové mléko nebo máslo, které se hodí na pečení i jako přísada do smoothie.

Jak na čokoládové suflé? Krok za krokem s francouzským cukrářem

24.02.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Know-how

Francouzi jsou známí milovníci žen i jídla. Jedním z jejich nejslavnějších dezertů, které mají sladkost i svůdnost obojího, je nadýchané suflé. Malinové s bílou čokoládou z cukrárny Frederica Lasneho chutná jako lehký polibek a připravit sis jej můžete z pohodlí domova!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web