322/279/3-shutterstock_dyne.jpg

Dýně - dobrota i dekorace

30.10.2013 | F.O.O.D. | Ingredience

Až omrzí coby paráda na ošatce, pusťte se s nimi do vaření. Kterou na polévku, jakou naplnit a ze které péct koláče?

Fotogalerie

323/279/3-shutterstock_dyne.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Rozlouskněte tajemství ořechů a semínek

12.01.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Ingredience

Skoro žádné pečení se neobejde bez vlašských ořechů a mandlí. Rádi používáme i lískové oříšky. Co ale přijít na kloub tajemství dalších oříšků a semínek a vyměnit starou klasiku za stejně zdravou alternativu?

Losos na asijský způsob 6x jinak

12.01.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Ingredience

Losos je u nás velmi oblíbenou surovinou, jeho kuchyňská úprava se ale většinou omezí na filety z trouby nebo z pánve. Losos má ale mnohem větší a rozmanitější využití. Nechte se proto, stejně jako my, inspirovat východními kuchyněmi, kde lososa zbožňují a nedovedou si bez něj svůj jídelníček představit.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web