917/972/3-33special_zemlovka.jpg

Zužitkujte Velikonoce aneb ani drobek nazmar

08.04.2015 | F.O.O.D. | Gourmet

Když vám po svátcích zbude doma trochu tvrdší beránek nebo mazanec a hromada čokoládových figurek z koledy, můžete je proměnit v dokonalou dobrotu.

Fotogalerie

918/972/3-33special_zemlovka.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Medvědí česnek: 7 lahodných receptů, které fungují i proti nemoci

30.03.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Období medvědího česneku je právě teď, a proto by byla škoda ho promeškat! Možná vás překvapí, kolik skvělých jídel si můžete připravit, ať už se rozhodnete pro polévku, omeletu nebo pesto z medvědího česneku.

Šunka jako hlavní ingredience: Plněné rolky i italská focaccia

29.03.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Gourmet

Šunka chutná nejlépe s poctivým máslem na čerstvém chlebu. Jak ale dokazují následující recepty, ani s kreativnějším přístupem se nemusíte strachovat o výsledek. Vepřová šunka s vysokým podílem masa je totiž potěšení samo o sobě!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web