487/922/2-46b.jpg

Zimní kdoulování - část druhá

05.03.2013 | Jitka Rákosníková | Gourmet

A je tu druhá várka receptů na lahodné pokrmy z plodů kdouloně obecné!

Fotogalerie

488/922/2-46b.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

7 kaváren v Karlíně, které stojí za návštěvu

19.01.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Karlín se stal v posledních několika letech pestrou částí Prahy a není divu, že se drží v předních příčkách oblíbenosti. Restaurací, kaváren a míst k odpočinku stále přibývá a proto je na čase napsat o těch, které stojí za návštěvu.

V hlavní roli ovoce: Neobvyklé kombinace s masem, které vás překvapí

19.01.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Gourmet

Zdá se vám nemožné sehnat v zimních měsících kvalitní ovoce? Žádný problém. Stačí využít ovoce, které je v tuto chvíli na vrcholu. Jsou to hlavně mandarinky, pomeranče, limetka nebo papája. Díky nim připravíte skvělé jídla, kde vás chuť ovoce mile překvapí. Kromě toho uděláte i něco pro své zdravé, protože

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web