077/927/3-34vyvar.jpg

Vývar je grunt!

27.03.2015 | F.O.O.D. | Gourmet

Rčení o polévce jako základu dobrého jídla platilo za našich babiček, maminek a platí i dnes. Když máte dobrý vývar, bude chutná nejen polévka, ale i omáčky nebo třeba rizota. Silný vývar prostě výsledným jídlům dodá plnou chuť. Jak tedy na něj?

Fotogalerie

078/927/3-34vyvar.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Co s vaječnými bílky? Naučte se dokonale nadýchané bezé

27.02.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Gourmet

Zbyly vám po oddělení žloutků bílky? Vyšlehejte je společně s cukrem do nadýchané pěny! Vznikne takzvané bezé, kterým ozdobíte koláč, připravíte z něj krém anebo použijete na dort Pavlova.

Sladké dezerty ze zeleniny: Bábovka z červené řepy i batátový koláč

27.02.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Gourmet

Využijte zeleninu pro přípravu sladkých koláčů, chlebíčků i bábovek, ve kterých ji vůbec nepoznáte! Chuťově výrazná řepa i petržel se v úžasných dezertech ztratí a překvapí i jinak vybíravou návštěvu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web