Vepřová panenka je klasika, ke které se rádi a často vracíme. Prozradíme vám pět receptů, které určitě musíte vyzkoušet. Víkendové vaření je pro tuto krásku naprosto ideální.
Maso, které je pečeno v provázku, má díky svázání šťavnatější a lepší chuť. Bylinkové pesto navíc vytvoří zajímavou kombinaci a díky němu bude maso uvnitř šťavnatější.
Trochu si připadáme, jak kdybychom se díky této kombinaci ocitli u letního grilování. Přesto si tento recept můžete vytvořit i v mrazivé zimě. Příloha zeleniny je ideální, nebudete po víkendovém obědě tak přecpaní a zbyde vám ještě místo na dezert.
Recept, který hravě zvládnou i naprostí začátečníci. Vepřová panenka, pepř a hořčice k sobě náramně pasují a navíc je tahle delikatesa hotová za pár desítek minut.
Maso obalujeme ve slanině a díky tomu je pokrm hodně vydatný a sytý. Doporučujeme tedy podávat s lehkou přílohou a především používat kvalitní slaninu.
Zapečné slané záviny s masem patří mezi ty nejoblíbenější vůbec. Není divu, že i kombinace s panenkou je ta, která si najde na našich stolech místo. Výhodou je, že do závinu můžete dát suroviny, které máte nejraději.