349/494/3-85f2.jpg

Velikonoční věnec krok za krokem

14.04.2014 | F.O.O.D. | Gourmet

Nebaví vás péct obligátní mazance či kynuté beránky? Vyzkoušejte letos něco úplně jiného a možná ještě jednoduššího. Místo mazancového bochánku vám totiž parádu na stole udělá tenhle jednoduchý věnec podle naší nové redaktorky Jany. Určitě vám bude chutnat!

Fotogalerie

350/494/3-85f2.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Největší gastronomické trendy roku 2017

17.01.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Stejně jako každý rok, i letos se nesou gastronomií trendy z minulého roku a opět se vyzdvihuje lokálnost, maximální čerstvost a tradice. Pozadu nejsou ani hipsterské kavárny, minimalismus a alternativní stravování.

7 receptů, které musíte zkusit na horách v Rakousku

16.01.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Gourmet

Chystáte se během zimních měsíců na dovolenou do rakouských Alp? Jestli ano, tajně vám závidíme. Pokud se musíte spokojit s českými hory, doporučujeme vám si alespoň připravit několik delikátních rakouských receptů.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity! Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity!
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web