971/212/3-shutterstock_podzimni_ovoce.jpg

Urodila se vám přemíra ovoce? Palte!

18.09.2013 | F.O.O.D. | Gourmet

Máte už z úrody napečeno, zavařeno i naloženo a stále vám zbývá ovoce? Odvezte ho do pálenice a získejte vlastní destilát.

Fotogalerie

972/212/3-shutterstock_podzimni_ovoce.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Guláš 7x jinak podle receptů našich čtenářek

18.01.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Každá žena si pečlivě střeží svůj osvědčený recept na guláš, ať už ho zdědila po babičce, mamince nebo ho našla v kuchařce. Vybrali jsme pro vás 7 receptů našich čtenářek, díky kterým se vám guláš povede na výbornou.

Největší gastronomické trendy roku 2017

17.01.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Stejně jako každý rok, i letos se nesou gastronomií trendy z minulého roku a opět se vyzdvihuje lokálnost, maximální čerstvost a tradice. Pozadu nejsou ani hipsterské kavárny, minimalismus a alternativní stravování.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web