713/669/4-istock_535456408.jpg

Sekaná 5x jinak: Recepty od babiček, čtenářů i profesionálů

04.02.2017 | Redakce | Gourmet

Kdo by nemiloval poctivě připravenou sekanou? Ať už ji servírujete s bramborovou kaší nebo mezi dva chleby, základem je vždy osvědčený recept. Vyberte si jeden z pěti prověřených od našich čtenářů, babiček i redakce časopisu F.O.O.D. Uvidíte, že se sekaná povede na jedničku!

1. Plněná sekaná pečeně s vejcem

Profesionálové, kteří stojí za časopisem F.O.O.D., připravují recepty s láskou a citem, aby je zvládl i naprostý začátečník. Sekanou s vejcem vás naučí krok za krokem, takže není šance, že během přípravy a pečení šlápnete vedle!

2. Sekaná s kuskusem

Kuskus jako ingredience, která udrží sekanou pohromadě a která funguje i jinak než jako surovina do salátů. Přidejte ho do masové směsi před pečením a nechte se překvapit, jak skvěle tato kombinace funguje.

3. Klasická sekaná, která nepraskne

Recept na klasickou sekanou tak, aby během pečení nepraskla. Jedná se o vůbec jeden z nejpopulárnějších receptů, který se osvědčil mnoha šikovným kuchtíkům.

4. Sekaná se sýrovou kůrčičkou

Mleté maso a sýr je spojení, kterým nikdy nic nezkazíte. Pozor si dejte pouze při výběru - používejte kvalitní sýr a maso kupujte přímo u řezníka, který ho čerstvě umele přímo pro vás.

5. Karbanátky ze sekané s žampiony

Sekaná nemusí mít nutně tvar šišky. Přidejte žampiony a připravte si lahodné karbanátky, třeba jako oběd na víkend pro celou rodinu.

Fotogalerie

702/669/4-s1.jpg 706/669/4-istock_481389015_1.jpg 710/669/4-istock_500136620.jpg 714/669/4-istock_535456408.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

6 tipů, jak připravit originální Pho

25.03.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Oblíbený vietnamský vývar s plochými rýžovými nudlemi, které mají stejný název jako polévka. Takže pokud uvidíte další alternativy vietnamských polévek, jejichž název obsahuje Pho, znamená to, že se můžete těšit na tyto rýžové nudle. Vietnamská kuchyně září krásnou zelenou barvou díky koriandru a jiným bylinkám, které k ní neodmyslitelně patří.

Moučník pro začátečníky: Závin z listového i kynutého těsta

23.03.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Nenahraditelný štrúdl neboli závin může mít mnoho podob. Naše nejoblíbenější je sladká klasika s jablky a moučkovým cukrem, který se lepí na prsty, ale neméně skvělá je i zdravější varianta ze špaldové mouky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web