Sekaná 5x jinak: Recepty od babiček, čtenářů i profesionálů
Redakce
|
3. 2. 2017
Gourmet
Kdo by nemiloval poctivě připravenou sekanou? Ať už ji servírujete s bramborovou kaší nebo mezi dva chleby, základem je vždy osvědčený recept. Vyberte si jeden z pěti prověřených od našich čtenářů, babiček i redakce časopisu F.O.O.D. Uvidíte, že se sekaná povede na jedničku!
Profesionálové, kteří stojí za časopisem F.O.O.D., připravují recepty s láskou a citem, aby je zvládl i naprostý začátečník. Sekanou s vejcem vás naučí krok za krokem, takže není šance, že během přípravy a pečení šlápnete vedle!
Kuskus jako ingredience, která udrží sekanou pohromadě a která funguje i jinak než jako surovina do salátů. Přidejte ho do masové směsi před pečením a nechte se překvapit, jak skvěle tato kombinace funguje.
Recept na klasickou sekanou tak, aby během pečení nepraskla. Jedná se o vůbec jeden z nejpopulárnějších receptů, který se osvědčil mnoha šikovným kuchtíkům.
Mleté maso a sýr je spojení, kterým nikdy nic nezkazíte. Pozor si dejte pouze při výběru - používejte kvalitní sýr a maso kupujte přímo u řezníka, který ho čerstvě umele přímo pro vás.