954/073/3-28a.jpg

Rozkvétá černý bez. Jak z něj vyrobit lahodný sirup nebo med?

10.06.2013 | F.O.O.D. | Gourmet

Ke konci jara rozkvétá černý bez. Jeho květenství se využívá jak v léčitelství, tak v kulinárním světě. A že je opět in, není pochyb. Přidává se totiž téměř do všeho…

Fotogalerie

955/073/3-28a.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

VIDEO: Jak na americké lívance bez kynutí

20.02.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Gourmet

Lívance bez kynutí jsou dokonalá snídaně, kterou si můžete dopřát nejenom o víkendu. Naučte se je připravovat podle jednoho z nejpopulárnějších receptů!

Nedělní dezert? Nadýchané cupcakes!

19.02.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Mini dortíčky, které zaberou jenom chvilku a pohodlně se servírují - to jsou cupcakes neboli dokonalý nedělní dezert. Malinové, se skořicí, nebo red velvet? Inspirujte se osmi recepty a potěšte chuťové pohárky svých nejbližších.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici? Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici?
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Adela Banášová s novým, opět mladším přítelem plánuje velkou rodinu Adela Banášová s novým, opět mladším přítelem plánuje velkou rodinu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web