415/676/4-profimedia_0170656213.jpg

Recepty bez vážení? Upečte bábovku nebo klasické knedlíky, stačí pouze hrnek!

16.03.2017 | Redakce | Gourmet

Je pro vás mnohem rychlejší a jednodušší použít při pečení hrnek místo vážení? Tak si vezměte svůj oblíbený a můžete začít!

Hrnkové knedlíky s uzeným

Pokud chcete něco rychlého k obědu, udělejte si oblíbenou českou klasiku, knedlíky s uzeným masem. S kyselím zelím a smaženou cibulkou chutnají přímo skvěle!

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Jednoduchý dezert ke kávě, který máte za pár hrnků hotový. Kombinace kokosu a kakaovo-rumové polevy je zkrátka neodolatelná.

Hrnkové palačinky

Jestli máte zrovna chuť na palačinky s džemem nebo nuttelou, je tento recept pro vás. Připravte těsto v rekordním čase a mějte více času si je v klidu vychutnat!

Maková hrnková buchta

Spousty chutných moučníků se dají přepsat do hrnkového receptu, jedním z nich je i maková buchta. Pokud máte rádi mák a nějaký vám doma zbývá, není nic jednoduššího, než se pustit do pečení.

Hrnková ořechová bábovka

Každý z nás si rád pochutná na domácí bábovce od babičky nebo maminky, překvapte své blízké vašimi schopnostmi a taky jim jednu upečte. S tímto receptem to nebude problém.

Hrnkový perník

Perník chutná každému z nás, především kvůli voňavé kombinaci koření, které bylo za dávných dob těžko dostupné, a proto si na něm mohli pochutnat jen lidé z vyšších vrstev. Nyní si ale na tomto skvělém moučníku může pochutnat každý a díky hrnkovému receptu je ještě jednodušší.

Fotogalerie

396/676/4-3_pb270012.JPG 400/676/4-profimedia_0090199769.jpg 404/676/4-profimedia_0251079144.jpg 408/676/4-profimedia_0251210323.jpg 412/676/4-profimedia_0295390825.jpg 416/676/4-profimedia_0170656213.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

6 tipů, jak připravit originální Pho

25.03.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Oblíbený vietnamský vývar s plochými rýžovými nudlemi, které mají stejný název jako polévka. Takže pokud uvidíte další alternativy vietnamských polévek, jejichž název obsahuje Pho, znamená to, že se můžete těšit na tyto rýžové nudle. Vietnamská kuchyně září krásnou zelenou barvou díky koriandru a jiným bylinkám, které k ní neodmyslitelně patří.

Moučník pro začátečníky: Závin z listového i kynutého těsta

23.03.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Nenahraditelný štrúdl neboli závin může mít mnoho podob. Naše nejoblíbenější je sladká klasika s jablky a moučkovým cukrem, který se lepí na prsty, ale neméně skvělá je i zdravější varianta ze špaldové mouky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web