415/676/4-profimedia_0170656213.jpg

Recepty bez vážení? Upečte bábovku nebo klasické knedlíky, stačí pouze hrnek!

16.03.2017 | Redakce | Gourmet

Je pro vás mnohem rychlejší a jednodušší použít při pečení hrnek místo vážení? Tak si vezměte svůj oblíbený a můžete začít!

Hrnkové knedlíky s uzeným

Pokud chcete něco rychlého k obědu, udělejte si oblíbenou českou klasiku, knedlíky s uzeným masem. S kyselím zelím a smaženou cibulkou chutnají přímo skvěle!

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Jednoduchý dezert ke kávě, který máte za pár hrnků hotový. Kombinace kokosu a kakaovo-rumové polevy je zkrátka neodolatelná.

Hrnkové palačinky

Jestli máte zrovna chuť na palačinky s džemem nebo nuttelou, je tento recept pro vás. Připravte těsto v rekordním čase a mějte více času si je v klidu vychutnat!

Maková hrnková buchta

Spousty chutných moučníků se dají přepsat do hrnkového receptu, jedním z nich je i maková buchta. Pokud máte rádi mák a nějaký vám doma zbývá, není nic jednoduššího, než se pustit do pečení.

Hrnková ořechová bábovka

Každý z nás si rád pochutná na domácí bábovce od babičky nebo maminky, překvapte své blízké vašimi schopnostmi a taky jim jednu upečte. S tímto receptem to nebude problém.

Hrnkový perník

Perník chutná každému z nás, především kvůli voňavé kombinaci koření, které bylo za dávných dob těžko dostupné, a proto si na něm mohli pochutnat jen lidé z vyšších vrstev. Nyní si ale na tomto skvělém moučníku může pochutnat každý a díky hrnkovému receptu je ještě jednodušší.

Fotogalerie

396/676/4-3_pb270012.JPG 400/676/4-profimedia_0090199769.jpg 404/676/4-profimedia_0251079144.jpg 408/676/4-profimedia_0251210323.jpg 412/676/4-profimedia_0295390825.jpg 416/676/4-profimedia_0170656213.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Chřestová sezóna: 7 lahodných jídel z chřestu, které musíte vyzkoušet

24.04.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Začala chřestová sezona! Co si z chřestu můžete připravit? Téměř cokoli, polévku a nebo i koláč.

Milujete sedmikrásky? Přidejte je do těchto pokrmů!

24.04.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Na jaře začíná všechno kvést a ožívat. Pokud si chcete také oživit jídlo něčím netradičním, květy ze sedmikrásky jsou to pravé. Nejenže krásně ozdobí jídlo, ale jsou i jako prevence proti různým nemocem.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web