114/764/2-35.jpg

Purpurová krasavice

21.11.2012 | Jitka Rákosníková | Gourmet

My sázíme na červenou. Vrcholí sezona podceňované řepy, a tak bychom vám rádi poradili, co si se šťavnatou a zdravou nadílkou počít. Na takhle rušné gastronomické křižovatce přece nemůžete zůstat stát na semaforu!

Přinášíme vám tedy pár tipů na „řepné“ recepty:

Řepný kečup

Pečená řepa ve slanině s bylinkami

Řepná polévka s křenem

Pečené sladké brambory s řepou

Další originální řepné recepty najdete v aktuálním čísle časopisu F.O.O.D. 11/2012.


Foto: Maria Grossmann, Monika Schürle
Recepty a food styling: Anne-Kathrin Weber

Fotogalerie

099/764/2-36.jpg 103/764/2-37.jpg 107/764/2-38.jpg 111/764/2-41.jpg 115/764/2-35.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Jak správně uvařit luštěniny a kde je použít?

22.02.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Gourmet

Hrách, fazole nebo čočka? Luštěniny nejsou jenom nuda na talíři a pokud víte, jak je správně připravit, vzniknou z nich opravdu lahodná jídla. Inspirujte se redakcí časopisu F.O.O.D. a zařaďte luštěniny alespoň dvakrát týdně do svého jídelníčku, jsou zdravé!

20 kuchařských přešlapů, které vás pobaví

22.02.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Občas se každému z nás stane, že se jídlo nepovede podle očekávání a fotky, kterou jsme si vysnily v kuchařce nebo v receptu na internetu. Takové momenty jsou náročné, ale věřte, že v tom nejste sami! Podívejte se na 20 kuchařských přešlapů a zasmějte se s námi.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web