877/422/4-49hrasek.jpg

Připravte se na jaro s hráškem

21.03.2016 | F.O.O.D. | Gourmet

Velikonoce letos přicházejí velmi brzy, takže mnohé tradiční jarní suroviny ještě nejsou k mání. Hrášek z mrazáku má ale skvělou vlastnost: Chutná jako čerstvý a je tím pravým příslibem jara! Navíc přinese do vaší kuchyně svěží zelenou barvu.

Fotogalerie

878/422/4-49hrasek.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Nejlepší omáčky k masu: Svíčková, švestková i z křenu

26.03.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Česká republika je známá svými výbornými omáčkami. Jaká se podle vás k masu hodí nejlépe?

6 tipů, jak připravit originální Pho

25.03.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Oblíbený vietnamský vývar s plochými rýžovými nudlemi, které mají stejný název jako polévka. Takže pokud uvidíte další alternativy vietnamských polévek, jejichž název obsahuje Pho, znamená to, že se můžete těšit na tyto rýžové nudle. Vietnamská kuchyně září krásnou zelenou barvou díky koriandru a jiným bylinkám, které k ní neodmyslitelně patří.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

9 největších mýtů o manželství: Nevěřte jim a budete šťastní! 9 největších mýtů o manželství: Nevěřte jim a budete šťastní!
Anna Štumpf začala běhat v těhotenství. Doktor se jí to snažil rozmluvit Anna Štumpf začala běhat v těhotenství. Doktor se jí to snažil rozmluvit
Keira Knightley slaví narozeniny. S kým vším randila? Keira Knightley slaví narozeniny. S kým vším randila?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web