Prázdniny na talíři

Prázdniny na talíři

Lehká a svěží jídla z čerstvých surovin, to je synonymum prázdninové kuchyně. Menu se spoustou zeleniny, odlehčenými přílohami, málem kalorií, ale bohaté na cenné látky a vitaminy – co víc si přát? Hezké počasí, samozřejmě!

A tak při příštím posezení na zahrádce zkuste připravit pohoštění podle některého z těchto odlehčených receptů:

Kořeněný čokoládový koktejl

Medailonky v zelenině

Bageta s houbami

Zeleninová frittata

Další lehké letní recepty najdete v srpnovém čísle časopisu F.O.O.D. 8/2012.


FOTO: Mika Olsen
PRODUKCE: Stefanie Nickel
FOOD STYLING: Maren Jahnke
DEKOR STYLING: Patricia Darlison
RECEPTY: Vera Vaelske a Jana Kühn

Fotogalerie

Diskuze ke článku

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další články z rubriky