Pojďte s námi na houby

Pojďte s námi na houby

Jestli si něco zaslouží slavný kulinární řád Modré stužky, Cordon Bleu, jsou to nepochybně houby. V jejich sbírání máme takřka světové prvenství – ovšem jejich možnosti v kuchyni jsou tak nepřeberné, že se máme stále co učit.

Houby jsou oblíbenou pochoutkou mnohých z nás. Pojďme společně vyzkoušet některé ze způsobů jejich úpravy.


Hříbky s kachními prsíčky

Chlebíčky s houbami

Podzimní houbovka s dýní

Bramboráčky s žampiony a cibulí

Další skvělé houbové recepty najdete v záříjovém čísle časopisu F.O.O.D. 9/2012.


Foto: Ulrike Holsten
Text: Jitka Rákosníková
Produkce: Götz Poggensee a Tini Rathe
Food styling: PIO
Dekor styling: Maria Grossmann

Fotogalerie

Diskuze ke článku

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další články z rubriky