454/665/2-86.jpg

Pojďte s námi na houby

01.10.2012 | F.O.O.D. | Gourmet

Jestli si něco zaslouží slavný kulinární řád Modré stužky, Cordon Bleu, jsou to nepochybně houby. V jejich sbírání máme takřka světové prvenství – ovšem jejich možnosti v kuchyni jsou tak nepřeberné, že se máme stále co učit.

Houby jsou oblíbenou pochoutkou mnohých z nás. Pojďme společně vyzkoušet některé ze způsobů jejich úpravy.


Hříbky s kachními prsíčky

Chlebíčky s houbami

Podzimní houbovka s dýní

Bramboráčky s žampiony a cibulí

Další skvělé houbové recepty najdete v záříjovém čísle časopisu F.O.O.D. 9/2012.


Foto: Ulrike Holsten
Text: Jitka Rákosníková
Produkce: Götz Poggensee a Tini Rathe
Food styling: PIO
Dekor styling: Maria Grossmann

Fotogalerie

439/665/2-87.jpg 443/665/2-90a.jpg 447/665/2-90b.jpg 451/665/2-91.jpg 455/665/2-86.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Chřestová sezóna: 7 lahodných jídel z chřestu, které musíte vyzkoušet

24.04.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Začala chřestová sezona! Co si z chřestu můžete připravit? Téměř cokoli, polévku a nebo i koláč.

Milujete sedmikrásky? Přidejte je do těchto pokrmů!

24.04.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Na jaře začíná všechno kvést a ožívat. Pokud si chcete také oživit jídlo něčím netradičním, květy ze sedmikrásky jsou to pravé. Nejenže krásně ozdobí jídlo, ale jsou i jako prevence proti různým nemocem.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web