Dokonalá a slavnostní snídaně za 15 minut? Přece palačinky! Přivstaňte si a připravte nejenom božské kokosové s jahodami, ale také jejich slanou variantu, která spolehlivě nahradí oběd.
Klasika, která neomrzí a během podzimních dnů zahřeje, to jsou palačinky s jahodovým rozvarem. A aby byly během podávání ještě teplé, vyskládejte je na talíř/plech, který vložte do vyhřáté trouby na 50°C.
Nadýchané palačinky podle budějovického receptu, který se v redakci časopisu **F.O.O.D.**
těší velké oblibě. A není se čemu divit, kdo by totiž nemilovat kombinaci čokolády, šlehačky a vlašských ořechů? Těsto je navíc dokonale nadýchané díky ušlehaným bílkům.
Neobvyklá kombinace kokosu, pomeranče, badyánu a rebarbory. Spojte tyto ingredience dohromady, přidejte vejce, cukr, mouku a sladká snídaně je na stole. Společně s kompotem vás tyto palačinky přenesou do dětských let.
Podlehněte slaným palačinkám! F.O.O.D. doporučuje jednoduchou variantu se šunkou, vejcem a pažitkou. Těsto je samo o sobě natolik syté, že palačinkami spolehlivě nahradíte oběd. Přidat můžete i drcený pepř a další oblíbené bylinky.