Od pondělí do pátku: 5 rychlých receptů

Od pondělí do pátku: 5 rychlých receptů

Podzimní zelenina, houby, ořechy či uzené maso. Stačí chvíle na pánvi nebo v troubě a chuť nabere grády.

1. ŽAMPIONOVÉ BRAMBORÁKY

Žampiony patří mezi oblíbené houby, ale vlastně záleží na vás, jaký druh použijete. Výhodou tohoto rychlého receptu je, že je bez masa, ale pochutnají si na něm i milovníci masa.

2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S OŘECHY

Ani tady nenajdeme ani kousek masa, zato zde zaručeně naleznete explozi chutí. Těstoviny, ořechy, ovoce. Kombinace ingrediencí, která zachutná i těm, kteří nemusí kombinaci sladkého a slaného.

3. ZAPEČENÉ BRAMBORY S UZENÝM

Kombinaci, kterou dozajista známe ze školních jídelen, ale možná na ní nemáme ty nejlepší vzpomínky. Rychlou večeři zvládnou snadno i muži, kteří chtějí svým ženám a dětem udělat radost. Navíc, muži v kuchyni vypadají báječně.

4. POMAZÁNKA Z PEČENÉHO CELERU

Za 25 minut máte hotovou rychlou pomazánku z pečeného celeru, která se hodí vždy, když nechcete k večeři nic hutného, ale i tak se chcete dobře najíst. Celer a dobrý chléb je ideální varianta.

5. PSTRUH NA ČEKANKOVÉM RISOTTU

Alespoň jednou za týden bychom si měli dát k jídlu rybu. Pstruh je na našich talířích oblíbený a pomalu se vyrovnává i lososu. Recept pro pokočilé kuchaře a strávníky si ale najde určitě místo i u vás.

Diskuze ke článku

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další články z rubriky