368/671/4-krupava_ryba_s_kedlubnou_a_petrzelkovym_pyre.jpg

Nejlepší rybí obědy? Fish&chips i ryba na fenyklu

12.02.2017 | Redakce | Gourmet

Naučte se jíst zdravé rybí maso, ať už v odlehčené podobě na fenyklu a grapefruitu nebo v podobě smažené klasiky fish&chips, která je jako stvořená k nedělnímu obědu.

1. Smažený losos na salátu

Lososa vybírejte pečlivě, protože není žádným tajemstvím, že kvalitní maso je základ úspěchu. Podávejte společně se zdravým zeleným salátkem z kedlubny, řeřichy, okurky a rukoly.

2. Fish&chips

Smažené fish&chips jako vyprošťovák i jako oběd pro celou rodinu. Nejlépe chutná z tresky a smažených brambor.

3. Grilovaná ryba s rebarborovým želé

Neobvyklá kombinace rebarborového želé s fazolemi a pancettou. Rybu vybírejte dle vlastní chuti a před grilováním nezapomeňte pořádně promasírovat olivovým olejem.

4. Ryba na fenyklu a grapefruitu

Fenykl se dostává do popředí a získává si pomalu ale jistě čestné místo na našich stolech. A není se čemu divit, ve společnosti bělomasé ryby a grapefruitu chutná přímo božsky.

5. Křupavá ryba s kedlubnou a petrželkovým pyré

Recept od bavorského šéfkuchaře Alfonse Schuhbecka, který zvládne každý. Pochutnejte si na rybě dle vlastního výběru s kedlubnou a petrželkovým pyré.

Fotogalerie

353/671/4-looos.jpg 357/671/4-fish_chips.jpg 361/671/4-1_36_1.jpg 365/671/4-ryba_na_fenyklu_a_grapefruitu.jpg 369/671/4-krupava_ryba_s_kedlubnou_a_petrzelkovym_pyre.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

6 tipů, jak připravit originální Pho

25.03.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Oblíbený vietnamský vývar s plochými rýžovými nudlemi, které mají stejný název jako polévka. Takže pokud uvidíte další alternativy vietnamských polévek, jejichž název obsahuje Pho, znamená to, že se můžete těšit na tyto rýžové nudle. Vietnamská kuchyně září krásnou zelenou barvou díky koriandru a jiným bylinkám, které k ní neodmyslitelně patří.

Moučník pro začátečníky: Závin z listového i kynutého těsta

23.03.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Nenahraditelný štrúdl neboli závin může mít mnoho podob. Naše nejoblíbenější je sladká klasika s jablky a moučkovým cukrem, který se lepí na prsty, ale neméně skvělá je i zdravější varianta ze špaldové mouky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web