130/917/2-38.jpg

Návrat ke kořenům

01.03.2013 | Jitka Rákosníková | Gourmet

Původní druhy zeleniny z našeho zeměpisného pásma by měly v této době tvořit základ kuchyně. Na některé z nich se ovšem bohužel takřka zapomnělo, jiné sice už zase seženeme, ale nevíme, co s nimi. Od toho jsme tady!

Fotogalerie

131/917/2-38.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

7 dipů k hranolkám i chipsům: Tomatový, smetanový i z avokáda

01.05.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Přemýšlíte, čím ochutit hranolky nebo brambory k obědu? Dipy jsou velice rychlé a dají se připravit na několik způsobů!

České buchty: 5 náplní, které si zamilujete

01.05.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Leckterá babička či maminka dokáže upéct ty nejlepší voňavé buchty. Zkuste je upéct taky s výbornou makovou, tvarohovou nebo i dokonce mrkvovou náplní.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web