Moravské recepty: Vdolky, hovězí jazyk i paštika!

Moravské recepty: Vdolky, hovězí jazyk i paštika!

Ochutnejte tradiční chutě Moravy, která je sice od nás kousek, ale přece nás neustále dokáže překvapovat.

Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou

Na plátky nakrájený hovězí jazyk krásně změkne po správném provaření. Toto maso krásně doplní nasládlá rozinková omáčka a nasekané mandle.

Knedlíčky s vepřovým

Známe knedlíčky na spousty způsobů, určitě si nenechte ujít i knedlíčky s vepřovým masem a s dozlatova vyškvařeným špekem, který jídlu dodá ten pořádný šmak!

Bramborové vdolky se skořicí

Určitě každého z nás potěší malý nenáročný dezert, když ještě máte po ruce nějaké brambory. Recept vám půjde od ruky raz dva. Skořice těsto z brambor příjemně navoní a určitě vás mile překvapí.

Smetanovobramborová paštika

Pokud vám zbudou ještě nějaké brambory, můžete vyzkoušet další sladký recept. Název paštika by mohl kdekoho zmást, ale mohou se tak nazývat i formičky, do kterých napěchujeme těsto a necháme ho v nich následně péci.

Fotogalerie

Diskuze ke článku

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další články z rubriky