Probudili jste se s víkendovým bolehlavem? Není nic lepšího, než vyléčit kocovinu jídlem. Řeč je o poctivé domácí česnečce, pečené cibuli i zázvorovém sirupu, který dodá tělu chybějící vitamíny.
Obyčejná cibule dokáže divy a společně s tymiánem odlehčí vašemu zažívání. Nezapomeňte cibuli připravovat na másle, žaludek je ideální promastit jak před náročným večírkem, tak po něm (což je také důvod, proč máme po bujaré noci chuť na nezdravé jídlo).
Pokud jste ve stavu, kdy se vám dělá i při sebemenším pomyšlení na jídlo zle, uvařte si zázvorový čaj. Podobně jako bylinky uklidní vaše tělo a pomůže mu rychleji se zotavit.
Není nic dietnějšího než pečené kuře s rýží. Máte-li doma maroda s kocovinou, upečte celé kuře podle osvědčeného receptu časopisu F.O.O.D. a oběd máte vyřešený!