774/671/4-marek.png

Když láska prochází žaludkem: Čínské taštičky štěstí, ryba i jelení steak

14.02.2017 | F.O.O.D. | Gourmet

Připravit pro svou drahou polovičku romantickou snídani, oběd nebo večeři bude snadné, když vám s tím pomůžou kuchaři na objednávku aneb Nina Řeháčková, Marcela Vuong a Marek Pavala.

1. NINA ŘEHÁČKOVÁ

Kuře v podvazkách, blog o jídle, si Nina Řeháčková založila, protože vaření je její největší hobby. „Zároveň je i o denních postřezích a mých dvou skvělých dětech. Nejvíc mě baví v receptech experimentovat a připravovat pro své klienty jídlo šité na míru,“ vypráví Nina. Kromě kuchyně navštěvuje se svými zákazníky i food festivaly. Nechte se inspirovat na blogu Kuře v podvazkách.

Čínské taštičky štěstí s malinovým sorbetem

2. MARCELA VUONG

Vietnamci slaví všechno jídlem a u Marcely Vuong tomu není jinak. Před 2 lety založila Vuong cooking class, soukromé lekce vaření vietnamské kuchyně. „Funguje to tak, že se domluví parta kamarádů, navrhneme spolu tříchodové menu a já vše potřebné dovezu k někomu domů a tam společně vaříme,“ vysvětluje Marcela. Více informací naleznete na facebooku VuongCookingClass.

Karamelizovaná ryba v hliněné nádobě

3. MAREK PAVALA

Marka Pavalu můžete znát z TV pořadu MasterChef CZ/SK, ale mnohem zajímavější je jeho gastro životopis. Působil jako šéfkuchař u Riccarda Lucqueho, vařil se Zdeňkem Pohlreichem nebo Janem Punčochářem. „Teď se hlavně zabývám cateringem a pořádáním soukromých akcí, kde můžu uplatnit vše, co jsem se naučil,“ popisuje Marek. Více se o něm dozvíte na www.marekpavala.cz

Jelení steak se zelím a uzenou křenovou omáčkou

Fotogalerie

755/671/4-nina.png 759/671/4-c_i_nske.JPG 763/671/4-marcel.png 767/671/4-karamel_ryba.JPG 771/671/4-jeleni_steak.JPG 775/671/4-marek.png
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

6 tipů, jak připravit originální Pho

25.03.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Oblíbený vietnamský vývar s plochými rýžovými nudlemi, které mají stejný název jako polévka. Takže pokud uvidíte další alternativy vietnamských polévek, jejichž název obsahuje Pho, znamená to, že se můžete těšit na tyto rýžové nudle. Vietnamská kuchyně září krásnou zelenou barvou díky koriandru a jiným bylinkám, které k ní neodmyslitelně patří.

Moučník pro začátečníky: Závin z listového i kynutého těsta

23.03.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Nenahraditelný štrúdl neboli závin může mít mnoho podob. Naše nejoblíbenější je sladká klasika s jablky a moučkovým cukrem, který se lepí na prsty, ale neméně skvělá je i zdravější varianta ze špaldové mouky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web