Když láska prochází žaludkem: Čínské taštičky štěstí, ryba i jelení steak

Když láska prochází žaludkem: Čínské taštičky štěstí, ryba i jelení steak

Připravit pro svou drahou polovičku romantickou snídani, oběd nebo večeři bude snadné, když vám s tím pomůžou kuchaři na objednávku aneb Nina Řeháčková, Marcela Vuong a Marek Pavala.

1. NINA ŘEHÁČKOVÁ

Kuře v podvazkách, blog o jídle, si Nina Řeháčková založila, protože vaření je její největší hobby. „Zároveň je i o denních postřezích a mých dvou skvělých dětech. Nejvíc mě baví v receptech experimentovat a připravovat pro své klienty jídlo šité na míru,“ vypráví Nina. Kromě kuchyně navštěvuje se svými zákazníky i food festivaly. Nechte se inspirovat na blogu Kuře v podvazkách.

Čínské taštičky štěstí s malinovým sorbetem

2. MARCELA VUONG

Vietnamci slaví všechno jídlem a u Marcely Vuong tomu není jinak. Před 2 lety založila Vuong cooking class, soukromé lekce vaření vietnamské kuchyně. „Funguje to tak, že se domluví parta kamarádů, navrhneme spolu tříchodové menu a já vše potřebné dovezu k někomu domů a tam společně vaříme,“ vysvětluje Marcela. Více informací naleznete na facebooku VuongCookingClass.

Karamelizovaná ryba v hliněné nádobě

3. MAREK PAVALA

Marka Pavalu můžete znát z TV pořadu MasterChef CZ/SK, ale mnohem zajímavější je jeho gastro životopis. Působil jako šéfkuchař u Riccarda Lucqueho, vařil se Zdeňkem Pohlreichem nebo Janem Punčochářem. „Teď se hlavně zabývám cateringem a pořádáním soukromých akcí, kde můžu uplatnit vše, co jsem se naučil,“ popisuje Marek. Více se o něm dozvíte na www.marekpavala.cz

Jelení steak se zelím a uzenou křenovou omáčkou

Fotogalerie

Diskuze ke článku

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další články z rubriky