618/550/3-25.jpg

Jaro má zelenou, i na talíři

30.05.2014 | F.O.O.D. | Gourmet

Užijte si chřestovou sezonu, ale i voňavý medvědí česnek, šťavnatou pažitku nebo křupavou mladou kedlubnu.

Fotogalerie

619/550/3-25.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Snídaně i svačina pro děti: 46 roztomilých jídel, která sní s radostí!

27.04.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Přemýšlíte, co dětem připravit k snídani a svačině, aby bylo jídlo nejenom zdravé, ale i chutné a děti ho jedly s radostí? Stačí trocha inspirace, chuť si hrát a roztomilé pokrmy jsou na světě! A navíc je můžete připravovat spolu s dětmi, které to bude bavit.

Vepřové maso v hlavní roli: Guláš, roláda i šťavnatá žebírka

27.04.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Patříte mezi milovníky masa, kteří neodolají pořádnému steaku a guláši se šesti? Dopřejte si jednu z vepřových specialit, ať už se rozhodnete pro roládu, žebírka nebo řízek. Všechny chutnají skvěle!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl! Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web