Jak správně připravit svíčkovou? 4 recepty, podle kterých to zvládnete!
Redakce
|
6. 2. 2017
Gourmet
Svíčková je klasika, kterou milujeme, a málokdo ví, že její příprava je velmi jednoduchá. Blýskněte se před rodinou a přáteli a vyzkoušejte jeden ze 4 osvědčených receptů.
Tradiční svíčková omáčka s houskovým knedlíkem, brusinkami, citrónem a šlehačkou. Zkrátka tak, jak ji máme rádi. Pokud chcete jít na jistotu, vyzkoušejte tento recept.
Postup na svíčkovou omáčku, kterou můžete servírovat i k sekané. Základem je, ostatně jako u klasické svíčkové, hodně kořenové zeleniny. Budete-li se držet receptu, máte svíčkovou do 30 minut na stole!
Protože víme, že ne každý miluje hovězí maso, zařadili jsme mezi 4 vybrané recepty i svíčkovou z kuřete. Drůbeží maso je lehce stravitelné a v kombinaci s jemnou svíčkovou omáčkou si ho zamilujete ještě víc.
Svíčková krok za krokem s detailním postupem, podle kterého zvládnou omáčku i začátečníci. Místo slaniny použijte špek a pro zvýraznění chuti použjte domácí vývar.