360/902/3-85.jpg

Francouzské slané koláče krok za krokem

06.03.2015 | F.O.O.D. | Gourmet

Slaný koláč nebo také quiche (čti kyš) je typické francouzské pečivo. Co se náplně týče, použít můžete v podstatě cokoli. Jako inspirace vám určitě poslouží recepty od jednoho z lektorů školy vaření Chefparade, Luboše Rychvalského.

Fotogalerie

361/902/3-85.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Jak správně uvařit luštěniny a kde je použít?

22.02.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Gourmet

Hrách, fazole nebo čočka? Luštěniny nejsou jenom nuda na talíři a pokud víte, jak je správně připravit, vzniknou z nich opravdu lahodná jídla. Inspirujte se redakcí časopisu F.O.O.D. a zařaďte luštěniny alespoň dvakrát týdně do svého jídelníčku, jsou zdravé!

20 kuchařských přešlapů, které vás pobaví

22.02.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Občas se každému z nás stane, že se jídlo nepovede podle očekávání a fotky, kterou jsme si vysnili v kuchařce nebo v receptu na internetu. Takové momenty jsou náročné, ale věřte, že v tom nejste sami! Podívejte se na 20 kuchařských přešlapů a zasmějte se s námi.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web