Dokonalé bramboráky? Tradiční i s uzeným masem

Dokonalé bramboráky? Tradiční i s uzeným masem

Obyčejné české jídlo, které je snadné a všichni se po něm můžeme utlouct! Bramboráky se dají připravit hned na několik způsobů, třeba ze sladkých batátů nebo do bramborové směsi přidat kousek slaniny.

Bramboráky

Známý a obyčejný, ale dozlatova smažený bramborák s křupavou kůrkou, který provoní vaši kuchyň a všechny nasytí, přitom ani nezabere tolik času.

Batátové bramboráky

Nedávno se na našem trhu objevily sladké brambory batáty, tak pokud chcete zkusit něco nového s nasládlou chutí, batátové bramboráky jsou jasná volba.

Bramboráky z chleba

Křupavý bramborák z chleba? Proč ne, bramboráky jsou syté a nemusíte trávit den strouháním brambor.

Bramboráky se slaninou

K našim typickým bramborákům přidáme ještě něco, co máme rádi, slaninu. Slanina provoní celý bramborák uzenou masovou chutí, do které si s radostí kousnete.

"Řepáky" bramboráky z červené řepy

Příjemnou změnou jsou “bramboráky” z červené řepy, nejenže mají pěknou barvu, ale jsou i o něco zdravější než brambory.

Fotogalerie

Diskuze ke článku

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další články z rubriky