380/618/3-40.jpg

Dezerty pro mlsné jazýčky

28.07.2014 | F.O.O.D. | Gourmet

Čerstvé borůvky, jahody, ostružiny nebo kuličky rybízu jsou báječné. Zachraňte jich aspoň trochu na ty nejlepší pečené sladkosti k letnímu kafíčku na terase.

Fotogalerie

381/618/3-40.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Dokonalý mazanec? 5 jednoduchých triků, jak na něj!

27.03.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Bez pravého mazance by to na Velikonoce nebylo ono. Poradíme vám několik způsobů, které vám pomůžou udělat právě ten váš mazanec.

Velikonoční nádivka: Špenátová, kapustová i s kopřivou

27.03.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

S blížícími se Velikonoci je načase začít dělat nádivku. Zkuste nádivky na několik způsobů, nejen oblíbenou kopřivovou, ale i brokolicovou nebo cuketovou!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web