931/008/3-14.jpg

Brownies - čokoláda jinak

29.04.2013 | Jitka Rákosníková | Gourmet

Tato archetypální americká dobrota je spíš než dezertem jiným skupenstvím čokolády. A pro mě nejzajímavější moučník, jaký kdy koho napadl. Od jiných se liší vzhledem, texturou a nakonec i téměř úplnou absencí mouky...

Fotogalerie

932/008/3-14.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Tradiční české recepty: Valašské frgále, králík nebo hrušková bryja

28.02.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Gourmet

Ochutnejte skvělá jídla napříč východním Českem, od Beskyd až do Slezska k polským hranicím. Chutím místní kuchyně vládnou králičí maso pečené do křupava, valašské frgále i levné recepty původem z hor.

Vyzkoušejte 3 recepty do skla: Bábovka i vepřové na rozmarýnu

28.02.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Gourmet

Pečení v zavařovačce? Objevte kouzlo sklenic, které vydrží vysokou teplotu a hotové jídlo v nich můžete skladovat až několik dní. A navíc je to pohodlná varianta na oběd do práce či do školy.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web