617/473/3-53.jpg

Barevné přílohy k pečínkám

28.03.2014 | F.O.O.D. | Gourmet

Chystáte se o víkendu péct maso? Zkuste místo obligátního kysaného zelí nebo špenátu podávat k masovým pečínkám něco méně obvyklého. Třeba přílohy, které chuťově obohatí a barevně rozsvítí váš stůl.

Fotogalerie

618/473/3-53.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Jak správně uvařit luštěniny a kde je použít?

22.02.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Gourmet

Hrách, fazole nebo čočka? Luštěniny nejsou jenom nuda na talíři a pokud víte, jak je správně připravit, vzniknou z nich opravdu lahodná jídla. Inspirujte se redakcí časopisu F.O.O.D. a zařaďte luštěniny alespoň dvakrát týdně do svého jídelníčku, jsou zdravé!

20 kuchařských přešlapů, které vás pobaví

22.02.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Občas se každému z nás stane, že se jídlo nepovede podle očekávání a fotky, kterou jsme si vysnily v kuchařce nebo v receptu na internetu. Takové momenty jsou náročné, ale věřte, že v tom nejste sami! Podívejte se na 20 kuchařských přešlapů a zasmějte se s námi.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web