666/664/4-istock_182222575.jpg

3 místa, kam v Praze na rybí menu

12.01.2017 | Redakce | Gourmet

Rybí maso je zdraví prospěšné a dokonce ho odborníci doporučují konzumovat v mnohem větším množství, než drůbež, hovězí či vepřové maso. Ochutnejte ho v těch nejlepších restauracích, které řadíme mezi jedničky na přípravu ryb.

1. Rybářský klub

Romantika v srdci Prahy na ostrově Kampa, kde se nachází vyhlášená rybí restaurace Rybářský klub. Jednoduchý interiér a menu lákají do hlavního města turisty i obyvatele celé republiky. Největší zastoupení v menu mají sladkovodní ryby, dále mořské speciality a na své si přijdou i milovníci kuřecího či české klasiky. Rybářský klub je zkrátka pro každého.

2. Deco

Rybí restaurace Deco se nachází v Modřanech, přibližně 20 minut tramvají z centra Prahy. Luxusní interiér i milá obsluha vás okouzlí hned po příchodu, stejně jako promyšlené rybí menu inspirované Chorvatskem. Polední menu se zde pohybuje do 150 Kč, zatímco večeře pro dva o 3 chodech vás bude stát minimálně 1000 Kč. Restauraci Deco ale nelze vytknout velký výběr, zážitek z každého pokrmu a čerstvost, která je u rybích specialit jednoznačně nejdůležitější.

3. Chorvatský Mlýn

Speciality středomořské kuchyně a chorvatskou kuchyni můžete ochutnat v pražských Dejvicích. Restaurace Chorvatský Mlýn nabízí rybí speciality, mořské plody, chobotnice i lanýže, vše pod dohledem chorvatského šéfkuchaře. Příjemné posezení umocňuje letní i zimní terasa, salónek s krbem a rozsáhlý výběr vín. Jednoduše ideální místo na schůzku i slavnostní událost.

Fotogalerie

667/664/4-istock_182222575.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

6 tipů, jak připravit originální Pho

25.03.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Oblíbený vietnamský vývar s plochými rýžovými nudlemi, které mají stejný název jako polévka. Takže pokud uvidíte další alternativy vietnamských polévek, jejichž název obsahuje Pho, znamená to, že se můžete těšit na tyto rýžové nudle. Vietnamská kuchyně září krásnou zelenou barvou díky koriandru a jiným bylinkám, které k ní neodmyslitelně patří.

Moučník pro začátečníky: Závin z listového i kynutého těsta

23.03.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Nenahraditelný štrúdl neboli závin může mít mnoho podob. Naše nejoblíbenější je sladká klasika s jablky a moučkovým cukrem, který se lepí na prsty, ale neméně skvělá je i zdravější varianta ze špaldové mouky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web