650/260/4-35chow.jpg

Asijská klasika: Míchej & smaž

09.11.2015 | F.O.O.D. | Cestování za jídlem

Při přípravě mnoha různých asijských jídel se používá metoda „stir fry“, v doslovném překladu „míchej a smaž“. Podívejte se, na jaké skvělé recepty vám stačí jen pánev wok a vařečka!

Fotogalerie

651/260/4-35chow.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Cestuje a fotí místní jídlo: 20 dobrot podle blogerky

30.03.2017 | Redakce | Rubrika: Cestování za jídlem

Rádi navštěvujete cizí země a ochutnáváte místní speciality? Podívejte se na jídlo, které dokumentuje během cestování Melissa Hie, autorka populárního instagramového profilu „Girl Eat World“ a nadšená blogerka. Nechybí ani bláznivé Japonsko, Švýcarsko či Německo!

Ochutnejte Indonésii: Sladce pálivá jídla, která ještě neznáte

22.01.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Cestování za jídlem

Indonéská kuchyně je jako celá jihovýchodní Asie. Překypuje křehkou zeleninou, kořením a bylinkami. Vypravte se s námi do tajuplné exotické země a objevte s námi její chutě.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web