650/260/4-35chow.jpg

Asijská klasika: Míchej & smaž

09.11.2015 | F.O.O.D. | Cestování za jídlem

Při přípravě mnoha různých asijských jídel se používá metoda „stir fry“, v doslovném překladu „míchej a smaž“. Podívejte se, na jaké skvělé recepty vám stačí jen pánev wok a vařečka!

Fotogalerie

651/260/4-35chow.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Ochutnejte Indonésii: Sladce pálivá jídla, která ještě neznáte

22.01.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Cestování za jídlem

Indonéská kuchyně je jako celá jihovýchodní Asie. Překypuje křehkou zeleninou, kořením a bylinkami. Vypravte se s námi do tajuplné exotické země a objevte s námi její chutě.

Sladký Londýn podle blogerky: 6 nejlepších dezertů, které musíte ochutnat

15.01.2017 | Redakce | Rubrika: Cestování za jídlem

Londýn je na restaurace, cukrárny a nejrůznější bufety opravdu hodně bohatý. V centru je najdete na každém rohu, můžete si vybrat, zda preferujete italskou, indickou či čínskou kuchyni nebo naopak toužíte po sladkém dortíku. „Londýn je jedno z měst, které miluju a kde bych mohla s klidem žít. Atmosféra, jídlo, lidi, prostředí, místo, zkrátka úplně všechno, co v Londýně je, miluju. Včetně jídla, samozřejmě,“ dodává Bára, autorka blogu Sweet World by Barush, která pro vás připravila 6 tipů na dezerty, které v Londýně musíte ochutnat.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web