Mezi jídla a především ta sladká, která my Češi nikdy neodmítneme, patří křehké kremrole se sněhovou náplní. A kdo jiný by nám měl prozradit recept než talentovaná cukrářka Kateřina Javůrková, která vás je naučí krok za krokem.
Tip od Katky: Jak na kremrole?
Důležité je dodržet dobu šlehání bílků a zadělat těsto vychlazeným tukem. Super trik je trubičky zlehka “namočit“ do rozemletých ořechů. Nezapomeňte těsto správně namotat na trubičky, které zakoupíte v cukrářských či domácích potřebách.
Vyzkoušejte: Recept na **kremrole paní Čermákové krok za krokem.
O kremrolích jako z cukrárny si přečtěte TADY.
=====Kdo je cukrářka Kateřina Javůrková?=====
Z české kuchyně má nejraději kynuté borůvkové knedlíky z Krkonoš s máslem a zakysanou smetanou. Táta i děda Kateřiny Javůrkové byli řezníci, ji ale již v dětství okouzlila cukrařina. Nejen muzikantům peče Katka své sladké kousky, zejména velmi oblíbený cheesecake nebo raw dorty. Recept na ty nejlepší kremrole na světě má Katka od Zdeňky Čermákové, maminky kolegyně Petry z České filharmonie. Pokud vyjdou plány, ochutnat je budete moci příští rok ve středoklucké Cukrárně za rohem**.