Hráškovou polévku můžete připravit i v kombinaci s hrachem. Dopředu si jej namočte do vody, sceďte a přidejte společně s vývarem. Zamilují si ji i odpůrci hrášku.
Milovníci pečených kaštanů se mají na co těšit. Ostrá kaštanová polévka nadchne každou návštěvu, její ostrá chuť chilli nádherně prohřeje po celém těle.
Vývar je v zimě to nejlepší, čím se můžeme zahřát a preventivně bránit proti nachlazení. Uzená polévka s kroupami je navíc zajímavou alternativou a navíc potěší i příznivá cena jednotlivých ingrediencí.
Milujete ryby a nemůžete se jich nabažit ani po Vánocích? Doporučujeme vyzkoušet skvělou krémovou polévku ze pstruha. Místo černého pepře navíc můžete použít svěžejší citronový pepř, který podtrhne chuť ryby.