Doporučené recepty

Vybrané kategorie

všechny kategorie

Oblíbené recepty tento týden

Nejoblíbenější recepty

Nejnovější recepty

všechny nejnovější

Menu dne

Menu na tento den není zadáno.

Nové komentáře k receptům

další komentované recepty
Zapečené rizoto česko-italské hospodyně

Zapečené rizoto česko-italské hospodyně

18:14 girlska Dělala jsem bez bešamelu a taky dobrý :) více

Nadýchané americké lívance

Nadýchané americké lívance

21:32 kamajka Vyzkoušela jsem několik receptů na americké lívance... Tento je jednoznačně nejlepší!!! Soda s octem reagují tak úžasně… více

Dýňový koláč famózní

Dýňový koláč famózní

20:34 nejsem Není famózní... nevím jak je to myšleno, ale zamíchat půl kila poměrné suché- totiž syrové- dýně do tuhé hmoty je… více

Oblíbení kuchaři

zaregistrovat se

Diskuzní forum

Recepty.cz, cenzura atp. lworrix 25. únor 11:38
třídění receptů v kuchařce skenka 15. únor 15:37
pomoc s výběrem grilu Petra14 03. leden 13:16
para orechovy olej Rad.cer 30. listopad 14:13
Moje recepty inpra 09. říjen 17:52

Články

Tradiční české recepty: Valašské frgále, králík nebo hrušková bryja

Tradiční české recepty: Valašské frgále, králík nebo hrušková bryja

28.2.2017 Ochutnejte skvělá jídla napříč východním Českem, od Beskyd až do Slezska k polským hranicím. Chutím místní kuchyně vládnou králičí maso pečené do křupava, valašské frgále i levné recepty původem z hor. více

Vyzkoušejte 3 recepty do skla: Bábovka i vepřové na rozmarýnu

Vyzkoušejte 3 recepty do skla: Bábovka i vepřové na rozmarýnu

28.2.2017 Pečení v zavařovačce? Objevte kouzlo sklenic, které vydrží vysokou teplotu a hotové jídlo v nich můžete skladovat až několik dní. A navíc je to pohodlná varianta na oběd do práce či do školy. více

Co s vaječnými bílky? Naučte se dokonale nadýchané bezé

Co s vaječnými bílky? Naučte se dokonale nadýchané bezé

27.2.2017 Zbyly vám po oddělení žloutků bílky? Vyšlehejte je společně s cukrem do nadýchané pěny! Vznikne takzvané bezé, kterým ozdobíte koláč, připravíte z něj krém anebo použijete na dort Pavlova. více

Vyzkoušejte šikovné pomocníky

Chytrý průvodce

Pomůže najít nejlepší recepty

Rady a tipy

Rady jak být ještě lepším kuchařem

Moje kuchařka

Vytvořte si vlastní kuchařku

Databáze ingrediencí

Co uvařit z potravin ve Vaší lednici?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Anketa

Jste předplatitel časopisu F.O.O.D.? Preferujete elektronické nebo klasické předplatné?

Předplatné F.O.O.D

Fandíme webu Recepty.cz

Dialog
X
Mobilní web